Yüzme Haberleri

Yüzme Haberleri

Çınar: 'Gençlik yatırımlarımız meyvelerini vermeye başladı'

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan Yakınca Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Okullar arası Yüzme Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Final müsabakalarını izleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Kayapınar'da 3 bin 93 öğrenci spor kurslarından faydalanıyor

Diyarbakır'da Kayapınar Belediyesine bağlı Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesi, Spor Parkı ve Park 75'te verilen ücretsiz futbol, basketbol, voleybol, atletizm, tenis, hentbol, buz pateni ve yüzme kurslarından 180'i özel olmak üzere 3 bin 93 kişi faydalanıyor.

Çınar: 'Gençlik yatırımlarımızı ileri bir boyuta taşıdık'

Yeşilyurt Belediyesinin '100'ncü Kuruluş Yıldönümüne Yakışan 100 Yatırım' arasında yerini alıp, içerisindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yaşam ve Spor Merkezi, Halı Saha, Basketbol ve Voleybol Sahası, Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonuyla bölgenin en büyük spor yatırımlarından olan Yakınca Spor Adası, bugünden geleceğe emanet edilen eden büyük yatırımlar arasında yerini aldı.

Ergani'de yol yapım çalışmaları sürüyor

Diyarbakır'da Ergani Belediyesi, yarı olimpik yüzme havuzuna rahat ulaşım için yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesinden yüzmede 57 madalya

Elazığ'da düzenlenen kulüplerarası yüzme yarışmalarında Elazığ Belediyesi toplam 57 madalya aldı.

Tarihi Anzele havuzunda yüzme sezonu kapandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki tarihi Anzele havuzunda yaz boyunca yüzen çocuklar, havanın soğumasıyla birlikte bu yılki eğlencelerine veda etti.

Henüz 11 yaşında ama 7 Türkiye şampiyonluğu, 30 da madalyası var

Elazığ'da 5 yaşında yüzmeye başlayan 11 yaşındaki Zümra Avcı, 7 Türkiye birinciliği olmak üzere 30 madalya kazandı. Bir yandan okuluna giden ve diğer yandan da antrenmanlarına aralıksız devam eden Avcı'nın hedefi milli takıma girerek ülke adına dereceler elde etmek.

Solhan'da 300'ün üzerinde çocuk yüzme öğrendi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü destekleriyle açılan yüzme kursunda, 300'ün üzerinde çocuk yüzme öğrendi.

Hastalıktan gelen şampiyonluk

Elazığ'da tendon kısalığından dolayı 7 yaşında ameliyat olan ve doktorunun önerisi üzerine yüzmeye başlayan Elanaz Taneli üç kez Türkiye şampiyonu olurken, 20 kez de derece elde etti.

Elazığlı sporcular, şampiyonluk için kulaç atıyor

Elazığ'da Hazar Yüzme Spor Kulübü'ndeki sporcular, başarıları ile dikkat çekiyor. Yakup Kılıç Spor Salonu'ndaki olimpik yüzme havuzunda antrenörleri eşliğinde çalışan yüzücüler, 19 şampiyonluk yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Kulp yarı olimpik yüzme havuzunu tamamladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Kulp ilçesinde inşa ettiği yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandı.

Diyarbakır'da süs havuzuna giren çocuklar olimpik havuza götürüldü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Daire Başkanlığı, Anzele suyunda yüzen çocukları otobüsle olimpik havuzda yüzmeye götürdü.

Diyarbakır'da otizmli bireyler için yüzme dersi başladı

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi, kentte 8-15 yaş aralığında bulunan otizmli bireyler için yüzme dersi eğitimi başlattı.

Elazığlı sporculardan yüzmede Türkiye derecesi

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakalarına katılan Elazığlı sporcular, dereceler ile döndü.

Ergani'de yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde belediyenin inşa ettiği yarı olimpik yüzme havuzu tamamlandı.

Bingöl'de yüzme bilmeyen kalmayacak

Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle 2018 yılında başlatılan 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' Projesi Bingöl'de olimpik kapalı havuzda ücretsiz bir şekilde devam ediyor.

Diyarbakır'da depremzede çocuklara yüzme eğitimi

Kayapınar Belediyesi, depremzede ailelerin 7-14 yaş arası çocuklarına yönelik 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi çerçevesinde yüzme kursu başlattı.

Elazığ Belediyesinin ücretsiz yaz spor kursları başlıyor

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 'Haydi Çocuklar Spora' sloganı ile 6-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik dört ayrı branşta ücretsiz yaz spor kursu açıyor. Yüzme, basketbol, voleybol ve futbol branşlarında açılacak kurslar için başvurular 16 Haziran Cuma günü başlıyor.

Diyarbakır'da Engelliler Haftasın'da yüzme yarışması düzenlendi

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle yüzme yarışması etkinliği düzenlendi. Kayapınar Anzele Yüzme havuzunda yapılan yarışmaya 15'e yakın özel gereksinimli çocuk katıldı.

Yüzme il şampiyonası müsabakaları sona erdi

Elazığ'da Okul Sporları faaliyetleri çerçevesinde yer alan yüzme il şampiyonası müsabakaları sona erdi.

Elazığ'da yüzme şampiyonası

Elazığ'da okul sporları faaliyetleri çerçevesinde 3 gün sürecek olan okul sporları yüzme küçükler kız-erkek il şampiyonası müsabakaları başladı.

Galeria İş Merkezinin altındaki spor salonunda üyelik kaydı bulunan tanık, yüzme havuzunu anlattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan Galeria İş Merkezinin altındaki spor salonunda üyelik kaydı bulunan M.K.'nin, yapım kusurları ve kolon kesme iddialarına ilişkin soruşturma çerçevesinde tanık olarak verdiği ifadeleri ortaya çıktı.

Kulaçlar, şampiyonluk için atıldı

Malatya'da Okul Sporları Gençler Yüzme Grup Şampiyonası müsabakaları çekişmeli geçti. 2 ilden 116 sporcu katıldığı şampiyonada sporcu öğrenciler, kulaçları, Türkiye Şampiyonasına katılabilmek için attı.

Kuraklığın en net fotoğrafı: 'Suya girmek yasaktır' yazısı var, su yok

Türkiye'nin önemli barajlarından Keban Baraj Havzası ile onu besleyen Murat Nehri, yaşanan kuraklıkla beraber adeta ufak bir dereye döndü. Nehir kenarına zamanında yerleştirilen 'Bu alanda avlanmak, yüzmek ve suya girmek yasaktır' yazısından bile artık su görülemez hale geldi.

Çınar: 'Sportif yatırımlarımızı, Yakınca Spor Adası ile taçlandırıyoruz'

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Mahallesini ziyaret ederek, içerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Futbol ve Basketbol Sahaları ile Yürüyüş ve Bisiklet Yollarının bulunduğu 150 bin metrekarelik bir alanda hizmete sunulacak olan Yakınca Spor Adası inşaatını inceledi.

Malatya'da şampiyonaya ev sahipliği yapacak

Bilardo Türkiye Finallerinin ve Yüzme Gençler Gurup Şampiyonası'nın Malatya'da yapılacağı duyuruldu.

Kulaçları bölge şampiyonasına katılmak için attılar

Malatya'da Okul Sporları Yüzme Yıldızlar Kız-Erkek İl Birinciliği Şampiyonası tamamlandı. Sporcu öğrenciler kulaçları bölge şampiyonasına katılmak için attılar.

Elazığ'da yüzme yarışmaları sona erdi

Elazığ'da 10 takım ve 178 sporcunun katılımıyla yıldızlar kız-erkek yüzme il birinciliği yarışları sona erdi.

Diyarbakırlı sporculardan 2 altın, 1 gümüş madalya

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü eğitmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği Büyükler Yüzme Yarışması'nda 2 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

'Battalgazi Spor Kompeksi'nin startı verildi

Depreme dayanıksız olması nedeniyle 2020 yılında yıkılan Battalgazi Öğrenci Yurtlarının yerine Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in gayretleri sonucunda 200 seyirci kapasiteli Çok Amaçlı Kapalı Spor salonu ve Yarı Olimpik Yüzme havuzunun yer aldığı 'Battalgazi Spor Kompeksi'nin startı verildi.