Ziya Sözen Haberleri

Ziya Sözen Haberleri

Sözen: 'Bu seçim Türkiye'nin beka seçimidir'

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, ''Ben bu seçimin Türkiye seçimi olduğunu düşünüyorum. Bu seçim herhangi birimizin seçimi değil, bu seçim Cumhurbaşkanımızın seçimi değil, bu seçim AK Parti'nin seçimi değil, bu seçim Türkiye'nin beka seçimidir'' dedi.

Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Sözen: 'Türkiye düşmanlarına karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz'

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, 'Türkiye düşmanlarına karşı, emri Amerika'dan alanlara karşı, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakanlara karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz' dedi.

Güvenlik korucuları ve şehit ailelerinden HDP'li vekillere tepki

Bazı kanunlarda yapılan değişiklikleri içeren torba yasanın TBMM genel kurulunda görüşülmesi esnasında söz hakkı alan HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy ve HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş'ın, güvenlik korucularını hedef alması tepkiye neden oldu. Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Ersoy ve Beştaş'ı sert bir dille eleştirdi.

Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı'ndan PKK ağzıyla konuşanlara tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, yaptıkları açıklamalarla PKK'ya karşı kimyasal kullanıyorlar diyerek Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) dil uzatan CHP Milletvekili Sezgin Tankıkulu, cezaevinde olan HDP'li Selahattin Demirtaş ve Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fidancı'ya tepki gösterdi.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonundan 'Korucu Kanunu' talebi

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, kalıcı bir 'Korucu Kanunu'nun çıkarılmasını talep ettiklerini söyledi.

Şehit aileleri: 'Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir'

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz yaptıkları ortak basın açıklaması ile Gaziler Günü'nü kutladı.

Şehit ailelerinden Kılıçdaroğlu'na KHK tepkisi

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, yaptıkları ortak basın açıklaması ile göreve geldiğinde KHK'lıları göreve iade edeceğini söyleyen CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

'Bu halkın direnişi FETÖ'cülerin tankına, topuna, helikopterine ve uçağına karşı galip gelmiştir'

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ve Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, yaptıkları ortak açıklama ile '15 Temmuzda halkımızın direnişi ve dirilişi hain FETÖ'cülerin tankına, helikopterine ve uçağına karşı galip gelmiştir' ifadelerini kullandı.

Şehit aileleri ve gazilerden CHP-HDP ittifakına tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz ile Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, ortak bir basın açıklaması yaparak HDP ile ittifak halinde olan ve zaman zaman birlikte fotoğraf veren CHP'ye tepki gösterdi.

Şehit ailelerinden DEVA Partili Yeneroğlu ve AK Partili Özşavlı'ya tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, yaptıkları ortak basın açıklaması ile DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'na ve AK Partili Halil Özşavlı'ya tepki gösterdi.

Şehit yakınları ve gaziler: 'Kılıçdaroğlu, tavırlarıyla FETÖ ve PKK'nın sözcülüğüne soyunmuştur'

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz yaptıkları ortak basın açıklaması ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert dille eleştirdi.

Solhan Spor yönetici ve taraftarları iftarda bir araya geldi

Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen'in ev sahipliğinde Solhan'da iftar programı düzenlendi.

Şehit yakınları ve gazilerden AYM'ye HDP'nin kapatılmaması tepkisi

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Abbas Gündüz, AYM'nin HDP'ye açtığı davanın hala sonuçlanmamasına tepki gösterdi.

Şehit yakınları ve gaziler, Türk Polis Teşkilatının 177'nci yıl dönümünü kutladı

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Abbas Gündüz, Türk Polis Teşkilatının 177'nci yıl dönümünü kutladı.

Şehit ailelerinden Kılıçdaroğlu'na tepki

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz yaptıkları ortak basın açıklaması ile PKK ve FETÖ'cüleri serbest bırakacağını açıkladıktan sonra şehit aileleri ile buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert bir dille eleştirdi.

Başkan Sözen: 'Şiddetin her türlüsüne karşıyız'

Bingöl Solhan Spor Kulübü Başkanı Ziya Sözen, Hiçbir kulüp, şahıs veya makamla hiçbir kişisel veya spordan kaynaklanan bir düşmanlığımız yoktur ve olamaz. Bingöl Solhan Spor olarak voleybol sporuna şiddetin bulaşmaması adına bütün kulüplerimizden aynı tavrı ve anlayışı rica ediyoruz dedi.

Sedef Kabaş'a tepkiler sürüyor

Gazeteci Sedef Kabaş'ın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanlığı makamına ağır hakaretlerde bulunmasına tepkiler sürüyor. Sedef Kabaş'a bir tepki de Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu'ndan geldi.

Başkan Sözen: 'HDP'li vekil Semra Güzel'in teröristle fotoğrafları ihanetin belgesidir'

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü operasyonda etkisiz hale getirilen 'Koçero Meleti' kod adlı terörist Volkan Bora ile HDP'nin Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in basına yansıyan fotoğraflarının iki sevgiliyi yansıtan durum olduğunu, ihanetin belgesi olduğunu söyledi.

Solhanspor, İranlı pasör Amir Mohammad Falahat ile anlaştı

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhanspor, İranlı pasör Amir Mohammad Falahat ile anlaştığını duyurdu. Başkan Ziya Sözen, transfer haklarını doldurduklarını söyledi.

Solhanspor Başkanı Sözen: 'Bu böyle devam ederse ligden çekilmek zorunda kalırız'

Türkiye Voleybol Federasyonu'na (TVF) çağrıda bulunan Bingöl Solhanspor Kulüp Başkanı Ziya Sözen, 'Mevcut durumda galip geldiğimiz maç başı aldığımız 35 bin TL'lik isim hakkı bedeli en az 150 bin TL'ye, mağlup olduğumuz zaman aldığımız 25 bin TL olan isim hakkı bedelinin de en 125 bin TL olmasını istiyoruz. Bu süreç böyle devam ederse özellikle biz Anadolu takımları ligden çekilme ile karşı karşıya kalacağız. Federasyonun bu işe derhal el atmasını bekliyoruz dedi.

Bingöl Solhan Spor smaçör Turgay Doğan ile anlaştı

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhan Spor, takviye transferi olarak smaçör Turgay Doğan ile anlaştığını duyurdu.