Zülfü Demirbağ Haberleri

Zülfü Demirbağ Haberleri

Vekillerin Rodövans tartışması Meclis'e taşındı

CHP Milletvekili Gürsel Erol ve AK Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ TBMM'de Elazığ'daki Maden Sahaları ile ilgili söz aldı.

Vekil Demirbağ: Millet ittifakını özel ahlak eğitiminden geçirmek lazım

Vatan hainlerinin oyununa gelinmemesi gerektiğini dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Kılıçdaroğlu, kalkıyor bir el hareketi yapıyor. Arkasından İYİ Parti Milletvekili, bize tazminat meselesinden el hareketi yapıyor. Öbür taraftan Lütfü Türkan Bingöl'de bir şehit kardeşimize ağza alınmayacak küfürlerde bulunuyor. Bunu savunmak için Meral Akşener Meclis çatısında bayan parti lideri olarak 'yavşaklar' diyor. Millet ittifakını 6 ay veya 12 ay boyunca özel ahlak eğitiminden geçirmek lazım dedi.

Fırat Üniversitesi'nde akademik yılı açılış töreni yapıldı

Fırat Üniversitesi'nde 2021-2022 akademik yılı açılış töreni, yoğun bir katılımla yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tedavisini üstlendiği Taha'yı sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık tedavisini üstlendiği 7 yaşındaki Taha Sis'i sünnet düğününde il protokolü yalnız bırakmazken, AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar da kirvesi oldu.

Elazığ'da 'Lezzet Şöleni Projesi'nin tanıtımı yapıldı

Elazığ'da Gastronomi ve Turizm Derneği tarafından 'Elazığ Lezzet Şöleni Projesi'nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Milletvekili Demirbağ muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ ziyaretlerini sürdürüyor. Muhtarlarla bir araya gelen Demirbağ, merkeze bağlı Sarıçubuk Köyü’nde de çelik konstrüksiyon konutlarda incelemelerde bulundu.