Elazığ haber, Elazığ asayiş haberleri, Elazığ son dakika asayiş haberleri

Asayiş

Elazığ asayiş haberleri, Elazığ trafik kazası, son dakika asayiş olayları, Elazığ yangın haberleri, hızlı ve farklı yayın anlayışı ile Elazığ Haber'de.

Asayiş Haberleri

Ağır hasarlı bina yıkılırken sağlam binaya zarar verdi

Elazığ'da ağır hasarlı bir bina yıkılırken bitişiğinde bulunan sağlam binaya zarar verdi. Bazı dairelerin duvarları yıkılırken, binanın bir anda çökmesi kameralara yansıdı.

Elazığ'da ot yangını eve ve ahıra sıçramadan söndürüldü

Elazığ'da bir vatandaş evinin çevresindeki otları yakmak isterken yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerince eve ve ahıra sıçramadan söndürüldü.

Elazığ'da trafik kazası: 2 yaralı

Elazığ'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi hafif yaralandı.

Elazığ'da minibüsün çarptığı kadın yaralandı

Elazığ'da yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, minibüsün çarpması sonucu yaralandı.

Motosikletlilerin trafikteki tehlikeli yardımlaşması kameralara yansıdı

Elazığ'da bir motosiklet sürücüsünün, başka bir sürücüye yaptığı yardım görenleri şaşırttı. Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşması, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Basın mensubuna çekiçle saldıran zanlılar yakalandı

Elazığ'da dün öğle saatlerinde trafikte tartıştıkları basın mensubuna çekiçle saldırıp ağır yaralanmasına neden olan 2 kişi, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Jandarma alıcı kılığına girdi, Elazığ'da Roma döneminden kalma kitap ele geçirildi

Elazığ'da alıcı kılığına giren jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Roma döneminden kaldığı değerlendirilen kitap ele geçirildi.

Otobüs bagajında uyuşturucu taşırken yakalandılar

Elazığ'da polis ekiplerince şehirlerarası yolcu otobüslerinde gerçekleştirilen aramalarda, 2 yolcunun bagajında toplam 676 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Trafodan çıkan kıvılcım otluk alanı tutuşturdu

Elazığ'da trafodan çıkan kıvılcım otluk alanda yangına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile alevler büyümeden söndürüldü.

Elazığ'da korkutan yangın

Elazığ'da henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı otluk ve bahçelik alanda yangın çıktı. Alevlerin geceyi gündüze çevirdiği yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Trafikte tekmeli yumruklu kavga kamerada

Elazığ'da, iki sürücü arasında çıkan yol verme kavgasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. O anlar, cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Mahallede alkol alan şahısları uyaran muhtar bıçaklandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde bir muhtar, mahallede alkol alan şahsıları uyardı. Uyarının ardından alkol alan şahıslar tarafından bıçaklanan muhtar yaralandı.

Elazığ'da hafif ticari araç şarampole uçtu: 1 ölü, 4 yaralı

Elazığ'da hafif ticari aracın şarampole uçması sonucu meydana gelen kazada 3,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Trafikte tartıştığı sürücünün başına çekiçle vurdu

Elazığ'da trafikte seyir halinde olan iki sürücü arasında tartışma yaşandı. Sürücülerden biri, basın mensubu olan diğer sürücünün kafasına çekiçle vurdu. Yaralanan gazeteci, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da bir şüpheli yakalanırken, 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, silahlı yaralama olayına karışan bir şüpheli yakalanırken, 3 adet ruhsatsız tabancada ele geçirildi.

Elazığ'da 29 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı tutuklandı

Elazığ'da jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 29 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ'da ters dönen otomobil yandı: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ters dönüp yanarken, kazada sürücü yaralandı.

Elazığ'da 'Yunus Timleri ' suçlulara göz açtırmıyor: Çok sayıda silah ele geçirildi

Elazığ'da 'Yunus Timleri' tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, ruhsatsız 8 adet tabanca ve 2 adet tüfek ele geçirildi.

Elazığda kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı hırsızlık yapınca yakayı ele verdi

Elazığda 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, hırsızlık yapınca yakayı ele verdi. Jandarma ekiplerince yakalanan zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Toplam 2813 haber.