Bingöl

Bingöl Haberleri

Bahar geldi, yeşillikler arasındaki menderesler hayran bıraktı

Bingöl'de bahar aylarının gelmesiyle birlikte, ovalar içinde bulunan menderesler görsel şölen sunuyor.

Bingöl'de bir günde 219 hasta randevusuna gelmedi

Bingöl Devlet Hastanesi, 15 Nisan'da MRHS üzerinden randevu alan 219 hastanın randevularına gelmediğini bildirdi. Randevulara gelmeyen hastaların, iptal başvurusunda bulunmaması nedeniyle mağduriyet yaşandığı aktarıldı.

Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 19 kişi yakalandı

Bingöl'de 1-14 Nisan tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 19 kişi yakalanarak tutuklandı.

Ahşap kursu gençler için 'terapi' atölyesi oldu

Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde açılan ahşap üretim kursu, eğitim alan gençler için 'terapi' atölyesi oldu. Kursa gelen gençler, boş vakitlerini burada değerlendirerek ahşap oyma-yakma, maket yapımı, su kabağı işlemeciliğini öğrenerek günün stresini atıyor.

Bingöl'de minibüs ve hafif ticari araç çarpıştı: 15 yaralı

Bingöl'de minibüs ve hafif ticari araç çarpıştı, kazada 15 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Çapak, 'Diş hastanesi tamamlandığında aynı anda 102 kişi tedavi görebilecek'

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, yapımı devam eden diş fakültesiyle ilgili, 'Diş hastanemizin tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerimiz özellikle 4 ve 5'inci sınıfları da artık buraya taşımış olacağız. Hem öğrencilerimiz için çok güzel bir staj imkanı bulmuş olacağız hem de aynı anda 102 kişinin tedavi görebileceği, 102 ünitelik hastanemizle sadece Bingöl'e değil komşu illere de hizmet verebileceğiz' dedi.

Bingöl'de trafik kazası: 4 yaralı

Bingöl'de otomobil ile minibüs çarpıştı, kazada 4 kişi yaralandı.

Kullanılmayan ürünler geri dönüşümle sanata dönüştürülüyor

Bingöl'de Gençlik Hizmetleri Birimi'nde açılan kursta gençler, evde kullanılmayan veya dışarda buldukları ürünleri, el becerisi ve hayal güçleriyle geri dönüşüm atölyesinde sanata dönüştürüyor.

Leylekler 10 yıldır aynı camide yuvalarını kuruyor

Bingöl'ün Garip köyünde yaklaşık 20 yıl önce yapılan caminin kubbesi ve etrafına, 10 yıldır leylekler yuvalarını kuruyor. Bahar aylarının başlamasıyla caminin kubbesine yuvalanan leylekler, doğa fotoğrafçıların da uğrak noktası haline geldi.

Bingöl'de bayramlaşma programı düzenlendi

Bingöl'de valilik koordinesinde Ramazan Bayramı nedeniyle program düzenlendi. Vali Ahmet Hamdi Usta, il protokolüyle bayramlaştı.

Bingöl'de 53 kilo uyuşturucu yakalandı

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, araziye gömülü şekilde 53 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Bingöl polisinden özel çocuklarla özel gün

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler, Down Sendromlu ve sevgi evlerindeki çocuklarla unutulmaz bir gün yaşadı.

Yedisu Kaymakamı Başar, 'Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz'

Ramazan ayında hane ziyaretleri gerçekleştiren Bingöl'ün Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, 'Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz' dedi.

Bingöl'de emniyet mensupları, şehit kabirlerine karanfil bıraktı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli müdürler ve polis memurları, kent merkezinde şehit kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Bingöl'de otomobil şarampole yuvarlandı: 5 yaralı

Bingöl'de otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada 5 kişi yaralandı.

Karlıova'da Sakal-ı Şerif'e yoğun ilgi

Müslümanlığın kutsal emanetlerinden olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (Sallallahü teala ve sellem)'in Sakal-ı Şerifi, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ziyarete açıldı.

Karlıova'da kardelenler çiçek açtı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kış mevsiminin sona ermesinin ardından kardelenler çiçek açmaya başladı.

Bingöl'de hafif ticari aracın çarptığı yaya yaralandı: Aynı yerde ikinci kaza

Bingöl'ün Solhan ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı yaya yaralandı. İlçedeki aynı bölgede, geçtiğimiz günlerde de bir otomobil çocuğa çarparak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çapak: 'Hayvan Hastanesi, herhangi bir afet durumunda insanlara hizmet verebilir''

Bingöl Üniversitesi bünyesinde yaklaşık 2 yıl önce hizmete giren Hayvan Hastanesinin afet durumunda insanlara da hizmet verebileceğini belirten Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, 'Bunun biz Bingöl'ümüze ve bölgemize büyük bir kazanım olduğunu düşünüyoruz'' dedi.

Toplam 2336 haber.