Bingöl

Bingöl Haberleri

Karlıova'da günde 40 kamyon kar ilçe dışına atılıyor

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde belediye ekipleri, bir haftadır günde ortalama 40 kamyon karı kamyonlarla ilçe dışına taşıyor.

Yaklaşık yarım asırdır baba mesleğini sürdürüyor

Bingöl'ün Solhan ilçesinde ayakkabı tamirciliği yapan Mustafa Ulaş (50), çıraklığından ustalığa kadar yaklaşık 40 yıldır baba mesleğini yaşatmaya çalışıyor. Yeni çırakların veya ustaların yetişmediğini belirten Ulaş, ''İnşallah yeni ustalar çıkar ama gelmiyor'' dedi.

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Bingöl'den jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

Bingöl, ihracatta 13 sıra yükseldi

Ticaret Bakanlığı tarafından, firmaların üretim yerleri temel alınarak derlenen ihracat istatistiklerine göre Bingöl sıralamada 77'nci sıradan 64'üncü sıraya yükseldi.

Solhan'da Fabrika Voleybol Okulu açıldı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Fabrika Voleybol Açıldı.

Bingöl'de kaçaklık suçundan 2023 yılında 525 kişi gözaltına alındı, 45 kişi tutuklandı

Bingöl'de 2023 yılında kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan 482 operasyonda, 525 kişi gözaltına alınırken, 45 kişi tutuklandı.

Bingöl'de karın kapattığı 105 köy yolu ulaşıma açıldı, kalan 68 yolda çalışmalar sürüyor

Bingöl genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 173 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. İl Özel İdaresi ekipleri, 105 köy yolunu yeniden ulaşıma açtı.

Bingöl'de 2023 yılında 38 milyon 818 bin kök kenevir ele geçirildi, 808 kişi gözaltına alındı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Karşılaştırmalı Asayiş ve Güvenlik Konulu Basın Toplantısı düzenlendi. Vali Usta, 2023 yılı içinde 38 milyon 818 bin kök kenevir ele geçirildiğini, 808 kişinin gözaltına alındığı ve 70 kişinin bu konuda tutuklandığını belirtti.

Bingöl'de kar nedeniyle 173 köy yolu ulaşıma kapandı

Bingöl merkez ve ilçelerinde etkili olan kar nedeniyle 173 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl'de yeni yılın ilk karı yağdı

Bingöl merkez ve ilçelerinde 2024 yılının ilk karı yağdı. Merkez ve ilçeler beyaza bürünürken, Karlıova ilçesinde ise kar kalınlığı 30 santimi aştı.

Teröristlerin 8 katlı mağarası imha edildi

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bölücü terör örgütü PKK'ya 8 katlı mağaranın imha görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde mağaranın içerisi ve imhası da yer aldı.

Teröristler 8 katlı mağara yapmış

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü PKK'ya ait olan 8 katlı mağara tespit edildi. Mağara ve içerisindeki malzemeler daha sonra imha edildi.

Bakır, kadınların elinde sanata dönüşüyor

Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2'de bakır işleme kursuna katılan kadınlar, hem unutulmaya yüz tutmuş bu mesleği ayakta tutuyor hem de ev ekonomilerine katkı sağlıyor.

Bingöl'de kaza: 1 yaralı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bingöl Devlet Hastanesinde akşam polikliniğine 3 branş daha eklendi

Bingöl Devlet Hastanesinde yaşanan yoğun hasta trafiği nedeniyle bazı poliklinikler, mesai sonrasında da hizmet vermeye başlamıştı. Bu polikliniklere gastroentoloji, dahiliye ve genel cerrah branşları da eklendi.

Bingöl Valisi Usta uygulama noktalarını ziyaret etti

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2023 yılının son saatlerinde uygulama noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Bingöl'de yılın son bebeği ve yeni yılın ilk bebeği doğdu

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2023 yılının son bebeği ile 2024 yılının ilk bebeği dünyaya geldi.

Polisin en büyük destekçisi dedektör köpekler

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nün bünyesindeki hassas burunlu 2 köpek, narkotik ekipleriyle katıldıkları operasyon ve uygulamalarda uyuşturucuya geçit vermiyor.

Bingöl'de 3 metrelik çukura düşen köpeği itfaiye kurtardı

Bingöl'ün Genç ilçesinde 3 metrelik çukura düşen ve çamura saplanan köpeği, itfaiye ekipleri kurtardı.

Toplam 2295 haber.