Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de 101 yaşındaki Hazal nine ziyaret edildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesi Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, ilçenin en yaşlılarından olan 101 yaşındaki Hazal nineyi ziyaret etti.

Diyetisyen Elmas: ''Sahurda aşırı yağlı ve tuzlu yemeklerden uzak durulmalı'

Ramazan ayında doğru beslenme tavsiyesinde bulunan Bingöl İl Sağlık Müdürlüğünde görevli diyetisyen Emrah Elmas, 'Sahur öğünlerinde aşırı yağlı, tuzlu yemeklerden uzak durmak gerekiyor'' dedi.

Bingöl'de depremzedelere havuz organizasyonu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Bingöl'de misafir edilen vatandaşlar, Gençlik Spor Gençlik Merkezi tarafından havuza götürülerek depremin etkileri silinmeye çalışıldı.

Bingöl'de kaçak sigara ele geçirildi

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir adreste gerçekleştirdiği operasyonda kaçak sigara ve tütün ele geçirdi.

Bingöl'de terör örgütüne ait silah ve patlayıcı ele geçirildi

Bingöl'de bölücü terör örgütü PKK'ya ait toprağa gömülü vaziyette silah, fişek ve patlayıcı madde ele geçirildi.

Bingöl'de minikler 'su tasarrufu' için yürüdü

Bingöl'de Dünya Su Günü etkinlikleri çerçevesinde yürüyen minik öğrenciler, ellerinde pankartlarla 'su tasarrufu' çağrısında bulundu.

Bingöl'de depremzedeler için yardım kampanyası düzenledi

Bingöl'de depremzedeler yararına Veng Şıma İyilik Derneği ve 15 Temmuz Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Meclis Başkanı Şentop, Yılmaz'ın annesinin taziyesine katıldı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz'ın vefat eden annesinin taziyesine katıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz'ın annesi vefat etti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'ın annesi Saadet Yılmaz (83), Ankara'da vefat etti. Saadet Yılmaz'ın cenazesi, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un da katılımı ile memleketi Bingöl'de defnedildi.

Karlıova beyaza büründü

Bingöl'ün yüksek rakımlı ilçesi Karlıova'da kar yağışı etkisini gösterdi, ilçe beyaza büründü.

Kendi işinin patronu olmak isteyen kadınlar kurslarda ter döküyor

Bingöl'de kendi işinin patronu olmak isteyen 40 kadın, aşçılık kursunda ter döküyor.

Down sendromlu halay ekibi hem coştu hem coşturdu

Dünya Down Sendromlular Günü öncesinde Bingöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinlikte, down sendromlu gençlerden oluşan halay ekibi hem coştu hem coşturdu.

Bingöl'de şehitler ve depremzedeler için mevlit okutuldu

Bingöl'de, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle Ulu Camide hem şehitler için hem de Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için cuma namazı öncesi mevlit okundu.

Bingöl'de araç takla attı: 1 yaralı

Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, takla atıp yol kenarındaki tabelaya çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Depremzede çocuklara tiyatro etkinliği

Bingöl Belediyesi, kentte misafir edilen depremzede ailelerin çocukları için Kahraman Doğa adlı tiyatro oyununu sergiledi.

Bingöl'de 55 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

Bingöl'ün Genç ilçesinde yapılan yol kontrol uygulamasında 55 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Bingöl'de AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Korkutata'ya müracaatında binlerce kişi eşlik etti

Cumhurbaşkanlığındaki İdari ve Mali İşler Başkanlığı Müşavirliği görevinden istifa ederek memleketi Bingöl'de AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Zeki Korkutata'ya müracaatında binlerce vatandaş eşlik etti.

Sözen: 'Bu seçim Türkiye'nin beka seçimidir'

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, ''Ben bu seçimin Türkiye seçimi olduğunu düşünüyorum. Bu seçim herhangi birimizin seçimi değil, bu seçim Cumhurbaşkanımızın seçimi değil, bu seçim AK Parti'nin seçimi değil, bu seçim Türkiye'nin beka seçimidir'' dedi.

Bingöl'de tır devrildi: 1 yaralı

Bingöl'de kömür yüklü tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Toplam 2295 haber.