Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de Erzincan'a destek

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kayması sonrasında Bingöl'den personel, ekipman ve iş makinesi desteği gönderildi.

Karlıova'da eski kış aylarından eser yok

Bingöl'ün 1940 rakımlı Karlıova ilçesinde, eski kış aylarından eser yok.

Bingöl'de uyuşturucu operasyonlarında 15 kişi gözaltına alındı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 1 hafta içinde yapılan uyuşturucu operasyonlarında 15 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Bingöl'de aranan 3 şahıs yakalandı

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan uygulamalarda kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan 3 şahsı yakaladı.

Hesarek Kayak Merkezi'ni 3 hafta içinde 25 bin kişi ziyaret etti

Doğu Anadolu Bölgesi'nin gözde kış sporları merkezlerinden biri olan Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ni 3 hafta içinde yaklaşık 25 bin kişi ziyaret etti.

Bingöl'de hırsızlık ve uyuşturucu suçundan aranan 3 şahıs tutuklandı

Bingöl'de jandarma ekiplerince, hırsızlık ve uyuşturucu suçundan aranan 3 şahıs yakalandı. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bingöl'de 2023 yılındaki yaban hayatı fotokapanlara yansıdı

Bingöl'de Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından çeşitli noktalara konulan fotokapanlara 2023 yılındaki yaban hayatı görüntüleri yansıdı.

Kentsel dönüşüm alanındaki yollar trafiğe açıldı

Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm alanda bulunan güvenlik trapez saçlarını kaldırarak, kapalı yolları trafiğe açtı.

JAK timleri Bingöl'de kayakseverlerin güvenliği için görev başında

Bingöl Hesarek Kayak Merkezinde gece gündüz nöbet tutan JAK timi, kış boyunca yaralanan ya da mahsur kalanların yardımına koşarak kayakseverlerin güvenli ortamda eğlenmesini sağlıyor.

Bingöl'de trafik kazası: 7 yaralı

Bingöl'de minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Bingöl'de aranan 5 şahıs yakalandı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalarda haklarında çeşitli suçlardan aramaları bulunan 5 şahıs yakalandı.

Bingöl'de odunların içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi: 3 kişi gözaltına alındı

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışma neticesinde, kamyonet kasasında odunların içerisine gizlenmiş 4 kilo 360 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayda, 3 şahıs gözaltına alındı.

Bingöl Valisi Usta: ''Sağlam zeminlere binalarımızı yapacağız, binalarımız yıkıksa, ağır hasarlıysa, çürükse o binaları bir kere boşaltacağız'

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümünde AFAD İl Müdürlüğü binasındaki anma töreninde konuşan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Vatandaş olarak, birey olarak sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Ne yapacağız, sağlam zeminlere binalarımızı yapacağız, binalarımız yıkıksa, ağır hasarlıysa, çürükse o binaları bir kere boşaltacağız' dedi.

Bingöl'de 67 bin şahıs sorgulandı aranan 4 şüpheli tutuklandı

Bingöl'de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan 67 bin 206 şahıs sorgulanırken aranan 4 şüpheli tutuklandı.

Kombi kasalarına zulalanmış 21 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bingöl'de yolcu otobüsünü durduran polis ekipleri bagaj kısmında kargo gönderisi olarak verilen kombi kasalarına zulalanmış vaziyette 30 paket halinde toplamda 21 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Hayatını kaybeden Şırnak İl Sağlık Müdürü Altın, memleketi Bingöl'de defnedildi

Rahatsızlanarak hayatını kaybeden Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Suat Altın, Bingöl'ün Solhan ilçesinde toprağa verildi.

Bingöl'de okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi

Bingöl'de eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla beraber İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 86 okul ve çevresini kontrol etti, 376 şahıs sorgusu yaptı.

Asrın felaketinde 9 can kurtarmışlardı, o anları anlattı

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinde ilk olarak Malatya'ya giden ve orada 9 can kurtardıklarını belirten SAR Arama ve Kurtarma Acil Yardım Derneği Bingöl temsilcisi Ömer Alan, 'Biz gönüllü arama ve kurtarma ekibi olarak bir cana dokunduğumuz zaman bunun sevincini yaşıyoruz' dedi.

Karlıova'da kar kalınlığı yer yer 1 metreyi buldu

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde hafta sonu başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. İlçedeki bazı evler ve ahırlar kısmi olarak kar altında kalırken, kar kalınlığı da yer yer 1 metreyi buldu.

Toplam 2342 haber.