Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da yasak aşk cinayeti: Eşini ve sevgilisini öldürdü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.

Muhtarın ilk icraatı cadde temizliği oldu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Fatih Mahallesi'nin yeni muhtarının ilk icraatı, cadde ve sokaklara saçılan aday pusulalarını temizlemek oldu.

Diyarbakır'da 1 kişinin öldüğü muhtarlık kavgasında 14 gözaltı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dün oy verme işlemi sırasında 1 kişinin öldüğü 12 kişinin yaralandığı iki muhtar adayı aileleri arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin 14 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır İl Seçim Kurulu önünde oy torbası kuyruğu

Diyarbakır İl Seçim Kuruluna getirilen oy torbaları nedeniyle kuyruk oluştu.

Diyarbakır'da oy sayma işlemi devam ediyor

Diyarbakır'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işleminin saat 16.00'da sona ermesiyle başlayan oy sayımı devam ediyor.

Dolandırıcılık için kullanılan 556 adet sahte altın ve tarihi eser ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda dolandırıcılıkta kullanılmak üzere hazırlanan 556 adet tarihi eser ve ve altın görünümü verilmiş malzeme ele geçirildi.

Çüngüş'te 96 yaşındaki seçmen oyunu kullandı

Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde 96 yaşındaki seçmen, oyunu kullandı.

Diyarbakır'da muhtarlık kavgası: 1 ölü, 11 yaralı

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde iki aile arasında muhtar adaylığı nedeniyle çıkan kaleşnikoflu, taşlı, sopalı kavgada 1 kişi öldü, 11 kişi yaralandı. Vatandaşlar, olay yerine yaralıları götürmek için gelen sağlık ekiplerine saldırdı. Valilik, bölgeye Bingöl'den de gönderilen timler ile helikopter destekli güvenlik önlemleri alındığını duyurdu.

Diyarbakır'da bazı seçmenler evlerine götürülen 'seyyar sandık' ile oyunu kullandı

Diyarbakır'da hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen bazı seçmenler, seyyar sandık uygulamasından faydalanarak oylarını kullandı.

Diyarbakır'da yaşlı ve hastalar Evde Sağlık Hizmeti ekiplerinin yardımıyla oylarını kullandı

Diyarbakır'da yaşlı, hasta, hastanede yatan ve yatağa bağlı seçmenlerden talepte bulunanlar, 31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimleri için hasta nakil araçları ve ambulanslarla oy verecekleri okullara götürülüyor.

Diyarbakır'da oy verme işlemi başladı

Diyarbakır'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi başladı.

Diyarbakır'da ham petrol sulama kanalına karıştı

Diyarbakır'da yol yapım çalışması esnasında, Hazro ilçesindeki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) ait petrol boru hattına müdahale sonucu sızıntı meydana geldi. Ham petrol, Başlar Barajı'ndan çıkan sulama kanallarına karıştı.

Diyarbakır'da iki aile arasında arazi kavgası: 1 ölü, 4 yaralı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da iki grup arasındaki kavga kamerada

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan tekme, tokat ve yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır seçime hazır!

Türkiye genelinde yarın yapılacak olan yerel seçimler için Diyarbakır'da 3 bin 975 sandık kuruldu.

Şehit ve gazi yakınlarından Özel'e 'Zibidi' tepkisi

15 Temmuz gecesinde alanlara akın eden vatandaşlara yönelik 'zibidi' sözleri ile gündeme gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e bir tepki de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneğinden geldi.

Diyarbakır'da kış uykusuna yatmayan arıların yüzde 30'u telef oldu

Küresel iklim değişikliğine ve bilinçsiz tarımsal ilaçlamalara bağlı arı ölümlerinin artmasıyla birlikte Diyarbakır'da kış uykusuna yatmayan arıların yüzde 30'u telef oldu.

Diyarbakır'da akaryakıt tankeri ile biçerdöver çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde akaryakıt tankeri ile biçerdöverin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Balık avlamak isterken kendi ağına takılıp suya kapıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde balık avlamak isterken kullandığı serpme ağı boynuna dolanan şahıs suya düştü. Şahsın arkadaşları tarafından kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Toplam 8587 haber.