Dünyadan haberler, son dakika haber, haberler, Elazığ Haber

Dünya

Dünyadan son dakika gelişmeleri, Avrupa, Amerika ve Türk Dünyasından haberler Elazığ Haber Dünya sayfalarımızda.

Dünya Haberleri

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov: SİHA'ları savaşmak için değil korunmak için satın alıyoruz

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Türkiye ve Rusya'dan silahlı insansız hava araçları (SİHA) satın alacaklarını doğrulayarak, 'SİHA'ları savaşmak için değil korunmak için alıyoruz' dedi.

Bakan Çavuşoğlu’ndan Kore şehitlerinin yattığı BM Anıt Mezarlığı’na ziyaret

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Güney Kore'nin Busan kentindeki Kore Savaşı'nda şehit düşen Türk askerlerinin yattığı Birleşmiş Milletler (BM) Anıt Mezarlığı'nı ziyaret etti.

Aliyev'den Zengilan açıklaması!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eşi Mehriban Aliyeva ile Ermenistan işgalinden kurtarılmasının 1'inci yıl dönümünde Zengilan'a yaptığı ziyarette, 'Zengilan sakinlerini önümüzdeki yılın başlarında, belki de bu yılın sonlarında Zengilan'a yerleştirmeye başlayacağız' dedi.

Stoltenberg: NATO Afganistan’dan çıkarılacak dersler üzerinde çalışıyor

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, 'NATO, Afganistan'dan çekilmeye ilişkin çıkarılacak dersler üzerinde çalışıyor' dedi.

İdlib’e topçu saldırısı: 4 sivil hayatını kaybetti

Suriye'nin İdlib kentine Esad rejimi tarafından gerçekleştirilen topçu saldırıları sonucu 4 sivil hayatını kaybetti.

Güney Kore 'Nuri'yi uzaya gönderdi

Güney Kore, Naro Uzay Merkezinden yerli üretim uzay roketi Nuri'yi fırlattı.

Rusya'da bir günde bin 36 kişi hayatını kaybetti!

Rusya'da korona virüs salgınında son 24 saatte 36 bin 339 yeni vakanın tespit edilmesi ve bin 36 kişinin salgın nedeniyle hayatını kaybetmesi ile günlük vaka ve ölü sayılarında yeni bir rekora imza atılmış oldu.

KKTC Dışişleri Bakanlığından, Rum Yönetiminin NAVTEX kararına tepki

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanlığı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) NAVTEX kararına tepki göstererek, NAVTEX'in Doğu Akdeniz'de gerginliği tırmandırdığını ve geminin KKTC ruhsatlarını da kapsayan bir alanda yeni bir araştırmaya başlayacağını kaydetti.

Suudi Arabistan’da Riyad Sezonu başladı: Etkinliğe 500 binden fazla kişi katıldı

Suudi Arabistan'ın en büyük eğlence etkinliği olan Riyad Sezonu başladı. Etkinliğe 500 binden fazla kişinin katıldığı bildirildi.

AB Genişleme Komiseri Valheyli: Türkiye kilit ortak

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Komşuluk politikası ve Genişlemeden sorumlu Komiseri Oliver Valheyli yıllık Genişleme paketinin yayınlanması sebebiyle bir basın toplantısı düzenledi. AB'nin genişleme politikasında son yıllarda yaşanan tıkanmayı adeta itiraf eden Varhelyi: 'Saygınlığımızı temin etmeliyiz' dedi.

Son Dakika Haberi... Erdoğan açıkladı! Türkiye o ülkelere aşı bağışı yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında Togo, Burkina Faso ve Liberya’ya önümüzdeki dönemde aşı bağışı yapılacağını açıkladı.

Binlerce Filistinli, Mevlit Kandili için Mescid-i Aksa’da toplandı

Kudüs'te yaşayan Filistinliler, Mevlit Kandili etkinlikleri için Mescid-i Aksa'da bir araya geldi.

Toplam 12 haber.

Elazığ Haber, dünyadaki son gelişmeleri anında ekranınıza getiriyor. Dünyadaki önemli olayları, Türk Dünyasından haberleri, sıcağı sıcağına Elazığ Haber Dünya haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.