Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ son dakika haber

Elazığ

Elazığ gündeminden sıcak gelişmeler, son dakika Elazığ haberleri farklı bakış açısıyla Elazığ haber sayfamızda.

Elazığ Haberleri

Elazığ'da 173 seçmenli köy muhtarı seçim bitmeden kazandığını ilan etti

Elazığ'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanımı sabah saat 07.00 itibariyle başlarken, merkeze bağlı Alatarla köyünde tek aday olarak seçime giren köy muhtarı Nusret Özfidan muhtarlığını ilan etti.

Başkan Şerifoğulları: 'Güzel bir kampanya süreci geçirdik'

Oyunu kullanan Elazığ Belediye Başkanı ve adayı Şahin Şerifoğulları, 'Allah'a hamd olsun güzel bir kampanya süreci geçirdik. Sadece kendimizi ve yapabileceklerimiz anlattık. Diğer adaylar için hiçbir söz sarf etmedik. Demokratik ortamda süreci yürüttük' dedi.

Seçim bitmeden kazandığını ilan etti

Elazığ'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanımı sabah saat 07.00 itibariyle başlarken, merkeze bağlı İcadiye Mahalle'sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti.

Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu

Elazığ Belediyesinin her akşam düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri programı kapsamında, Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu.

Elazığ'da öğrenciler fidan dikim etkinliğinde buluştu

Elazığ'da anaokulu öğrencilerine yönelik Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası çerçevesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi.

İlkokul öğrencisinin Bakan Tekin'den 'Doğalgaz' talebi gülümsetti

Fırat Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte, Kovancılar ilçesindeki Hacı Ahmet Özbağı İlkokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı. Öğrenciler, kendilerini ziyaret eden Bir Dünya Oyuncak Topluluğu ile birlikte, gönüllerince eğlenerek keyifli vakit geçirdi. Etkinlik sonrası röportaj veren ilkokul öğrencisi Yasin Kaya'nın Milli Eğitim Bakanına yönelik espri dolu cümleleri güldürdü.

Vali Toraman'dan deprem sonrası açıklama!

Elazığ'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ömer Toraman, 'Birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor' dedi.

Elazığ'da hafif ticari araç elektrik direğine çarptı: 5 yaralı

Elazığ'da kontrolden çıkan hafif ticari aracın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, biri ağır 5 kişi yaralandı.

Elazığ'da minikler doğa ile buluştu

Elazığ'da anaokulu öğrencilerine yönelik Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası çerçevesinde tohum ekim etkinliği düzenlendi.

Masal Matik Evi ekibi çocuklarla buluştu

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinin 18. gününde düzenlenen Masal Matik Evi Ramazan şöleni gösterisi çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Buzdolabını otomobilin arka koltuğunda taşıdı

Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı.

Elazığ'da üniversite öğrencilerine ücretsiz iftar veriliyor

Elazığ Fırat Üniversitesi bünyesinde eğitim gören öğrencilere Ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar veriyor.

Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü

Elazığ'da sağanak yağışlardan dolayı istinat duvarı çökerken, çevrede yaşayan vatandaşlar yıkılan yerin bir an önce onarılmasını istedi.

Elazığ'da öğrencilerden Filistin'e anlamlı destek

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından özgür Filistin'in yanındayız sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına her kesimden destek geliyor.

Tarihi Kapalı Çarşı'da Ramazan bereketi

Elazığ'da bulunan tarihi Kapalı Çarşı'da Ramazan bereketi yaşanıyor.

Elazığ'da zimem defteri geleneği sürdürülüyor

Osmanlı Dönemi'nde adet haline gelmiş olan zimem defteri uygulaması Elazığ'da sürdürülüyor.

Elazığ'da öğrenciler fidanları toprak ile buluşturdu

Elazığ'da Orman Haftası nedeniyle öğrenciler fidanları toprak ile buluşturdu.

En büyük hayalleri kendi iş yerini açmak!

Elazığ'da en büyük hayali kendi iş yerini açmak olan kadınlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kuaförlük kurslarında ter döküyor.

10 yaşındaki Sude Naz'ın çizdiği resim gerçeğe dönüştü

Elazığ'da Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD), ilkokul öğrencisi Sude Naz'ın hayalini gerçeğe dönüştürdü. Küçük kızın çizdiği resime göre odası TÜSÇAD Elazığ Şube Başkanı İlhan Şen ve dernek üyeleri tarafından yeniden düzenlendi. Sude, okul çıkışında odasını görünce büyük mutluluk yaşadı.

Toplam 3322 haber.