Malatya

Malatya Haberleri

Depremde yıkılan apartmanın enkazından, sosyal medyadan gönderdiği mesajla kurtuldu

Malatya'da, depremde yıkılan 5 katlı apartmanın enkazında sosyal medyadan gönderdiği mesajla kurtulan 36 yaşındaki depremzede, kurtarıcısı ile bir araya geldi. Enkaz altında kalmanın korkunç bir durum olduğunu belirten Harun Reşit Uçar ikinci depreme ise hastanede yakalandığını söyledi.

Freni patlayan tır trafo duvarına çarptı, facianın eşiğinden dönüldü

Malatya'da freni patlayan tır trafo duvarına çarptı. Facianın eşiğinden dönülen olayda şans eseri yaralanan olmaz iken çevredeki vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Yeni aldığı araçla trafiğe çıktığı ilk gün kaza yaptı

Malatya'da yeni aldığı araçla trafiğe çıkan tır sürücüsü, ilk gününde kaza yaptı. Tır ile çarpılan otomobilin sürücüsü ise acısını unutup aracının derdine düştü.

Bakan Bolat, Malatya'da geçici işyerlerindeki esnafları ziyaret etti

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatya'da geçici işyeri konteynerlerindeki esnafları ziyaret etti. Bakan Bolat, asrın felaketinin birinci yıl dönümünde yaraları sarma adına çok büyük işlerin gerçekleştirildiğini söyledi.

Malatya'da jandarma yabani kuşlar için doğaya yem bıraktı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde jandarma ekiplerince, yabani kuşlar için doğaya yem bırakıldı.

Çatıda mahsur kalan kedi kurtarıldı

Malatya'nın Darende ilçesinde halı sahanın çatısına sıkışarak mahsur kalan kedi, bir çocuğun ihbarı ile itfaiye tarafından kurtarıldı.

Malatya'da yolcu otobüsünde kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Malatya'da şehirler arası sefer yapan bir yolcu otobüsünde gümrük kaçağı 453 adet elektronik sigara ele geçirildi.

Çınar: 'Yeşilyurt'u geleceğe hazırlıyoruz'

Yeşilyurt'un muhtelif bölgelerinde yer alan TOKİ Konutları ve Köy Evlerinin yanı sıra merkez ve kırsal bölgelerde yapılacak yeni konut alanlarının tüm süreçleri, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Malatya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer'in katıldığı istişare toplantısında ele alındı.

Husumetlisini defalarca bıçaklayarak öldürdü

Malatya'da husumetlisi tarafından defalarca bıçaklanan 38 yaşındaki şahıs hayatını kaybetti.

Malatya'da haber alınamayan şahıs ekipleri alarma geçirdi

Malatya'da bir süredir haber alınamayan şahıs ekipleri alarma geçirdi. İkametine balkondan girilen şahsın uyuyakaldığının belirlenmesiyle ekipler normale döndü.

Türkiye'nin Ocak ayı ihracatı 20 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılı ihracatını artıda kapatmayı başaran Türkiye'nin 2024'e de rekorla başladığını belirterek, 20 milyar dolarla en yüksek ocak ayı ihracatını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ticaret Bakanı Bolat, Dış Ticaret Verilerini Malatya'da açıklayacak

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 2023 yılının dış ticaret verilerini deprem bölgesi Malatya'da düzenleyeceği toplantısı ile açıklayacak.

Malatya'da uyuşturucu operasyonları: 5 tutuklama

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından Ocak ayında düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 91 zanlından 5'i tutuklandı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut: 'Şehir merkezlerinin ayağa kaldırılması adına büyük bir seferberlik içindeyiz'

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Malatya'da yapımı süren çarşı projesini yerinde inceledi. Bulut, Saray Mahallesi'ndeki 1. Etap projesinin ise 10 gün içinde ihaleye çıkacağını belirterek, 'Şehir merkezlerinin ayağa kaldırılması adına büyük bir seferberlik içindeyiz' dedi.

Yeşilyurt belediye personeli kan verdi

Yeşilyurt Belediyesi ile Türk Kızılayı Malatya Şubesi işbirliğiyle düzenlenen kan bağışı etkinliğine yoğun ilgi gösteren Yeşilyurt Belediye personelleri kan bağışında bulunarak örnek bir davranış sergilediler.

Malatya Emniyet Müdürü, TSO Meclisinin konuğu oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi 2024 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Malatya TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen meclis toplantısına Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal'da katılım sağladı.

Kontrolden çıkan otomobil refüje çarptı: 1 yaralı

Malatya'da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Depremde oğlunu, gelinini ve torunlarını kaybeden yaşlı kadın mezarlıktan ayrılamıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde oğlu ve gelini ile iki torununu kaybeden Azet Yılmaz, günün büyük bir bölümünü ailenin defnedildiği şehir mezarlığında geçiriyor. Mezarlığın evi haline geldiğini belirten yaşlı kadın, çocuklarını çok özlediğini söyledi.

Hasarlı binalara dadanan hırsızlar yakalandı

Malatya'da girdikleri hasarlı binalardan hırsızlık yapan 2 zanlı gözaltına alındı.

Toplam 9361 haber.