Elazığ siyaset haberleri, Elazığ haberleri, siyaset gündemi

Siyaset

Elazığ siyaset dünyasının nabzını Elazığ Haber Siyaset sayfaları ile sıcağı sıcağına takip edin. Elazığ siyasi parti temsilciliklerinden haberler, Elazığ siyaset gündemine ait başlıklar burada!

Siyaset Haberleri

Fatih Erbakan: 'Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6 buçuk ayda 260 binden 487'e bine yani bu süreçte yüzde 90 büyüyen başka bir siyasi parti yok. Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir dedi.

Muhtar adayının 'centilmen' hareketi takdir topluyor

Elazığ'da Abdullahpaşa Mahallesi muhtar adaylığını açıklayan Emrah Gündoğdu, yaptığı hareketlerle takdir topluyor. Kendi afişlerini astığı sırada rakiplerinin yere düşen afişlerini de kaldırıp bantlayan Gündoğdu, vatandaşların takdirini topladı.

'Ekonomimiz, 1 trilyon 119 milyar dolar bir büyüklüğe ulaştı'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ’a geldi.

'Mayıstan sonra yıllık bazda düşüşleri göreceğiz'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mayıs ayından sonra yıllık bazda düşüşleri göreceğiz. 2025'lerde yüzde 15'lere, 2026'da tek haneli rakamlara ulaşacağız dedi.

Bakan Yerlikaya'dan Palu'ya ziyaret

Milletin huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Bu sabahla birlikte 4 Haziran'dan bu yana tepelerine demir yumruk gibi indiğimiz ve adalete teslim etmiş olduğumuz organize suç örgütü sayısı 402 oldu' dedi.

'Bu milletin evlatlarına asla ihanet edilmez, edilemez'

Seçim çalışmaları çerçevesinde Elazığ Cumhuriyet Meydanında yaklaşık 65 bin kişiye seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında Elazığ ve tüm ilçelerini selamladı.

Başkan Şerifoğulları 'Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonunu' tanıttı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu" başlıklı projelerini, 2024-2029 dönemi proje tanıtım toplantısında açıkladı.

Bakan Işıkhan: 'Depremin çalışma hayatı üzerindeki olumsuz etkisini kaldırmak için ilk andan itibaren önemli tedbirler aldık'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 'AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren bakanlık olarak tüm birimlerimizle şehrimizin çalışma hayatına ve kalkınmasına katkı sunduk. İŞKUR aracılığıyla 2002 yılından bu yana özel sektörde ve kamuda Elazığ'da 85 bine yakın vatandaşımızı işe yerleştirdik' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan esnafla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Elazığ'da esnafla bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya: ''Dünyanın en büyük konut seferberliğini gerçekleştiriyoruz''

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ'da depremlerden sonra hak sahibi olan afetzedeler için inşa edilen konutlardan 2 bin 255 konutun kura çekim törenine katıldı.

Elazığ'da CHP'li aday seçim öncesi diğer siyasi partilerin adayları ile bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Duran, seçim öncesi diğer siyasi partileri ziyaret ederek, il başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya geldi.

CHP Elazığ'da adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kent genelinde gösterilen başkan adaylarını basına tanıttı.

Başkan Şerifoğulları, gençleri 2024 proje lansmanına davet etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin daha güzel yarınlara hazırlanması adına gençleri 2024 proje lansmanına davet etti.

CHP Genel Başkanı Özel: 'Türkiye'de göç alan belediyeleri CHP yönetiyor'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'CHP seçildiği her yerde nasıl çok iyi işler yapıyorsa Elazığ'da da yapacak. Dünyada çok iyi örnekleri var. Türkiye'de göç alan belediyeleri CHP yönetiyor. Göç veren belediyeleri de AK Parti yönetiyor' dedi.

CHP Genel Başkanı Özel: 'CHP ayrı bir parti, DEM ayrı bir partidir'

ECHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Erdoğan; milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam zam zam. DEM diye tutturmuş. CHP ayrı bir parti, DEM ayrı bir partidir. Bize ziyarete geldiler, dedik ki 'Ne görüyorsanız burada. Açık açık gözünüzün önünde'' dedi.

Yeniden aday olan Başkan Şerifoğulları'na coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden yola devam dediği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, havaalanında coşku ile karşılandı.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı seçilmişti: Elazığ'da yola devam kararı

Geçtiğimizi yerel seçimlerde Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak Elazığ Belediyesi Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, 2024 seçimlerinde de AK Parti'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu.

''Artık emaneti alma vakti geldi''

Fırat Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer, MHP'den Elazığ Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Prof. Dr. Özer, ''30 yıldır belediye başkanlığını alamadık. Ancak artık emaneti alma vakti gelmiştir' dedi.

CHP'li Erol: ''Bana göre Türkiye'deki en önemli sorunumuz deprem''

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye'de şu anda en öncelikli sorunun deprem sorunu olduğunu söyledi.

Toplam 261 haber.