Tunceli

Tunceli Haberleri

Munzur Dağları beyaz gelinliğini giydi

Tunceli'de Munzur Dağları'na mevsimin ilk karı düştü.

Pir Sultan Abdal'ın evi restore edildi

Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı Hacılı köyünde bulunan Pir Sultan'ın 500 yüzyıllık evi, restore edildi.

Anne ve yavru ayılar yiyecek bulmak için şehre indi

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde anne ve yavru ayılar, yiyecek bulmak için kent merkezine indi.

Munzur Üniversitesi'nden İsrail'e boykot

Tunceli Munzur Üniversitesi Rektörlüğü, İsrail'e ekonomik anlamda destek veren markaların satışının yapılmaması kararı aldı.

Tunceli OSB ile Ankara ASO arasında 'Kardeş OSB' protokolü imzalandı

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ile Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç arasında 'Kardeş OSB' protokolü imzalandı.

Gazeteci Cem Emir, 12. ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Van'da 2011 yılında meydana gelen depremde hayatını kaybeden gazeteci Cem Emir, memleketi Tunceli'de mezarı başında anıldı.

Otomobil uçuruma yuvarlandı, ekipler yaralıları kurtarmak için seferber oldu

Tunceli'de kontrolden çıkan otomobilin 80 metrelik uçurumdan yuvarlandığı kazada 5 kişi yaralandı. Ekipler yaralıları kurtarmak için seferber oldu.

Tunceli'de kınalı keklik avlayan 2 kişiye işlem yapıldı

Tunceli'de yapılan denetimlerde kınalı keklik avlayan 2 kişiye idari işlem yapılırken, ölü 4 kınalı kekliğe de el konuldu.

Tunceli'de el konulan kınalı keklikler doğal ortamına bırakıldı

Tunceli'ni Pülümür ilçesinde yapılan kontrollerde kaçak şekilde taşınan ve el konulan 2 kınalı keklik yeniden doğal ortamlarına salındı.

Tunceli'de 'Gelin odaları' turizme kazandırılıyor

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde bulunan ve halk tarafından 'Gelin odaları' olarak bilinen tarihi alan turizme kazandırılıyor. Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, proje kapsamında rölöve ve çevre düzenlemeleri için belirlenen güzergahları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.

Tunceli'deki şehit ailelerinden Trabzon gezisi

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Tunceli İl Başkanlığı tarafından Trabzon'a 3 günlük gezi programı düzenlendi.

Beslediği tilkiye telefonunu kaptırdı

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde bir lokantanın bahçesinde yemek artıklarını tilki ile paylaşmak isteyen vatandaş telefonunu tilkiye kaptırdı.

Vali Tekbıyıkoğlu, sonbahar güzelliğine bürünen Salördek'i ziyaret etti

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, sonbahar mevsimiyle eşsiz bir güzelliğe bürünen Salördek köyünü gezdi. Vali Tekbıyıkoğlu, gezide karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.

Tunceli'de konteynerde çıkan yangın söndürüldü

Tunceli merkez Atatürk Mahallesi'nde bir konteynerde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Tunceli'de çeşitli suçlardan aranan 4 kişi yakalandı

Tunceli'de yağma ve kasten yaralama gibi çeşitli suçlardan aranan 4 kişi, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Kaymakam Zor, köylülerin sorunlarını dinledi

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Cüneyt Zor, Cihangir, Akçayunt köyleri ve Gedikler köyüne bağlı Yukarıdemirbük mezrasını gezerek vatandaşların sorunların dinledi.

Tunceli'de çevre temizliği etkinliği

Tunceli Munzur Vadisi Milli Parkında çevre temizliği ve koruma kontrol denetimi gerçekleştirildi.

Tunceli'de sonbaharın görsel şöleni

Her mevsimi ayrı güzelliğe sahip olan Tunceli'de sonbahar tüm renkleriyle insanlara adeta görsel şölen sunuyor. Gerek kent sakinleri gerekse de il dışından gelen vatandaşlar da bu renk cümbüşünü seyredip fotoğraflamanın keyfini yaşıyor.

Kamyonetin kasasından düşen kovandan çıkan arılar mahalleyi istila etti

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, kamyonette bulunan kovanın yola düşmesi sonucu binlerce arı uçuşmaya başladı. Mahalleyi istila eden arıların saldırısı sonucu 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Toplam 1610 haber.