Tunceli

Tunceli Haberleri

Çemişgezek, bayramla birlikte nüfusunu ikiye katladı

Kurban Bayramı tatiliyle birlikte gurbetçi vatandaşların akınına uğrayan Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde nüfus neredeyse ikiye katlandı.

Tunceli'de çikolatalı ve oyuncaklı yol kontrolü

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Kurban Bayramı öncesinde gerçekleştirilen yol kontrol uygulamasında Kaymakam Önder Koç tarafından vatandaşlara çikolata ikram edildi, çocuklara oyuncak verildi.

İlk görüşte yılan sandı, yaklaşınca gözlerine inanamadı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde hava sıcaklığının artmasıyla ortaya çıkan tırtılların kelebeğe dönüşmek için yaptığı yolculuğu bir vatandaş cep telefonuyla görüntüledi.

Yaban keçisi, köpeklerin saldırısından baraj gölüne atlayarak kurtuldu

Tunceli'de sokak köpeklerinin saldırısından baraj gölüne atlayarak kurtulan yaban keçisi, tedavi altına alındı. Ayağında kırık olan keçinin iyileşmesinin ardından yeniden doğal ortamına bırakılacağı belirtildi.

Berberlerin Kurban Bayramı yoğunluğu

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Kurban Bayramı öncesi tıraşını son güne bırakmak istemeyen vatandaşlar berberlerde yoğunluk oluşturdu.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Özaydın ve eşi trafik kazası geçirdi

Ak Parti Tunceli İl Başkanı Dr. Sercan Özaydın ve eşi trafik kazasında yaralandı. İki aracın karıştığı kazada yaralanan Özaydın ve eşi ambulansa Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne bozayı ve 3 yavrusu su içti, vatandaşlar görüntüledi

Tunceli'de anne bozayının 3 yavrusuyla birlikte Pülümür çayında su içtiği anlar görüntülendi.

Tunceli Valiliğinden yangın uyarısı

Tunceli Valiliği, olası orman yangınlarına karşı vatandaşlara sosyal medya hesaplarından uyarıda bulundu.

Tunceli'de kocabaş yılanı görüntülendi

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kocabaş yılanı görüntülendi.

Annesini kaybeden yavru tilki, doğa korumaya emanet

Tunceli'de annesini kaybeden yavru tilki, Doğa Koruma ve Milli Parklar tarafından koruma altına alındı. Yavru tilkinin büyümesinin ardından yeniden doğal ortamına bırakılacağı belirtildi.

Tunceli'de annelerinin terk ettiği yavru baykuşlar koruma altına alındı

Tunceli'de annelerinin terk ettiği 5 yavru baykuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi'nde koruma altına alındı. Beslenme ve bakımları yapılan yavruların uçma yeteneğini kazanmasının ardından yeniden doğal ortamlarına bırakılacağı belirtildi.

Yüksekten düşen şahıs, askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı

Tunceli'de Düzgün Baba Dağı bölgesinde yüksekten düşen bir vatandaş, askeri helikopterle bölgeden alınarak hastaneye kaldırıldı.

Pertek'te feribot saatlerine düzenleme

Tunceli'nin Pertek ilçesi ile Elazığ arasında yük ve yolcu taşımacılığı yapan feribotların hareket saatleri 22 Haziran tarihinden geçerli olmak üzere yeniden düzenlendi.

PKK'lı teröristlerce şehit edilen öğretmen Nevzat Akdemir anıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde, 1993 yılında PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Nevzat Akdemir için anma töreni düzenlendi.

Tunceli'de kaza: 3 yaralı

Tunceli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kayalığa çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Tunceli Belediyesi dalgıç ekibinden, boğulma vakalarına karşı eğitim

Tunceli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama-kurtarma ve dalgıç ekibi, boğulma vakalarına karşı eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Anne ayı, yavrularını 2 erkek ayıya karşı korudu

Tunceli'de bir anne ayı 3 yavrusunu, 2 erkek ayıya karşı korudu. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yaylada kalp krizi geçiren çoban askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı

Tunceli'de yaylada kalp krizi geçiren çoban, askeri helikopterle bölgeden alınarak hastaneye kaldırıldı.

Tunceli'de tesisleşmenin olduğu alanlar dışında piknik ve kamp yasaklandı

Tunceli Valiliği, 15 Haziran ile 31 Ekim tarihleri arasında, tesisleşmenin olduğu alanlar dışında piknik, kamp yapmak, ormanlara izinsiz giriş-çıkış, çadır kurma ve anız yakmanın yasaklandığını belirtti.

Toplam 1583 haber.