Tunceli

Tunceli Haberleri

Tunceli'de bağımlılıkla mücadele eğitimleri

Tunceli'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Yeşilay Cemiyetinin işbirliğiyle bağımlılıkla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Pertek'teki arsa satışlarına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı

Erzincan İdare Mahkemesi, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Tunceli'nin Pertek Belediyesi tarafından satışa çıkarılan 85 parsele ilişkin, davalı idarenin savunması ve ara kararı cevabı alınıp ya da savunma ve ara kararına cevap verme süresi geçip yeni bir karar verilinceye kadar yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Tunceli'de çevrecilerden Başkan Maçoğlu'na katı atık tepkisi

Tunceli'de bir grup çevreci, belediye tarafından yapılmak istenen katı atık bertaraf tesisini protesto etmek için yürüyüş gerçekleştirdi. Grup üyeleri, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'na tepki gösterdi.

Ressamlardan Tunceli'deki çocuklara sürpriz

Türkiye'nin farklı illerinde yaşayan 22 ressam, hazırladıkları 'Resimle Çocuklara Umut Ol' projesi çerçevesinde, Tunceli'deki 22 öğrencinin karakalem portresini çizerek öğrencilere sürpriz yaptı.

Tunceli'nin yaban hayatı fotokapanlara yansıdı

Türkiye'nin doğal güzelliklerinin yanı sıra yaban hayatı bakımından da en zengin illerinden biri olan Tunceli'de yaban hayatı fotokapanlarla kayıt altına alınıyor.

Tunceli'ye Gezici Kütüphane hizmete girdi

Tunceli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne tahsis edilen Gezici Kütüphane hizmete girdi.

Çemişgezek'te okuma bayramı düzenlendi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesindeki bir köy okulunda okuma bayramı düzenlendi.

Beyin kanaması sonucu ölen belediye çalışanı raporu olmasına rağmen temizlik işinde çalıştırılmış

Tunceli'de belediyeye ait çöp toplama aracından düşerek hayatını kaybeden temizlik işçisi Zülfü Çelikdemir'in çölyak hastalığı ve yüzde 51 engelli raporu olmasına rağmen temizlik işinde çalıştırıldığı ortaya çıktı. Çelikdemir'in ölümünün ardından belediyeden yapılan çelişkili açıklamalara tepki gösteren işçinin ailesi, hukuki haklarını sonuna kadar kullanacaklarını ifade etti.

Tunceli'de bir muhtar, 'Komünist Başkan' Kadıköy'den aday oldu diye nohut çorbası dağıttı

Tunceli'de bir köy muhtarı, 'Komünist Başkan' olarak bilinen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'de aday olması nedeniyle lokma dağıttı. Muhtar, Biz kurtulduk, inşallah Kadıköy yanlış bir seçim yapmaz dedi.

Bülent Tekbıyıkoğlu: ''Tüm motosiklet severleri Tunceli'ye bekliyoruz''

Sıkı bir motosiklet tutkunu olan Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, tüm motosiklet severleri Tunceli'ye davet etti.

Su samurunun uyku keyfi

Tunceli'de çaydan çıkarak tüylerini temizleyen ardından da güneş altında uyku keyfi yapan su samuru, kamerayla kayıt altına alındı.

Tunceli'de, sigarayı bırakmak isteyenlere ücretsiz danışmanlık

Tunceli'de sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara ücretsiz danışmanlık hizmeti veriliyor.

Tunceli'de karların arasında kamufle olan vaşak görüntülendi

Tunceli'de karlı ağaçta kamufle olan koruma altındaki vaşak görüntülendi.

Tunceli depreme dirençli hale getiriliyor

Tunceli'de depreme hazırlık çalışmaları çerçevesinde imar planları için önemli bir adım atıldı. Kentte Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nun girişimleriyle jeolojik-jeoteknik mikro bölgeleme etüt çalışmalarına başlandı.

Çemişgezek'te öğrencilere polislik mesleği anlatıldı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde polis ekipleri öğrencilere mesleğini anlattı.

Tunceli'de kardan kapanan köy yolları ulaşıma açılıyor

Tunceli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 21 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışma başlattı.

Kıbrıs gazileri öğrencilerle bir araya geldi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Kıbrıs gazileri ile öğrenciler bir araya geldi. Savaş hatıralarını anlatırken hem gaziler hem de öğrenciler duygu oldu anlar yaşadı.

Tunceli'de badem ağaçları çiçek açtı, üretici tedirgin

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde mart ayı sonunda çiçek açması beklenen badem ağaçları, şubat ayında açtı. Üreticiler durumdan tedirgin oldu.

İntihar girişiminde bulunan şahıs, 3 saatlik iknanın ardından çatıdan indirildi

Tunceli'de 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs, 3 saat süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi. Şahsın daha önce de 46 ilde 115 intihar girişinde bulunduğu öğrenildi.

Toplam 1583 haber.