Türkiye gündemi, haberler, son dakika haber, güncel haberler

Türkiye

Türkiye gündemine dair sıcak gelişmeler, Türkiye siyaset, politika ve ekonomi haberleri, ülke kamuoyunun nabzını tutan haber başlıkları ve son dakika haberleri Elazığ Haber Türkiye sayfalarımızda.

Türkiye Haberleri

Türkiye’de 3 aylık telefon trafiği 80 milyar dakikayı geçti

Türkiye'de bu yılın 2. çeyreğinde telefon trafiği, sabit hatlarda 1,2 miyar dakikaya inerken mobil hatlarda ise 79,3 milyar dakikaya yükseldi.

'İHA’lar için birçok ülke sıraya girdi'

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, İngiltere'nin Türkiye'nin insansız hava araçlarıyla yakından ilgilendiğini ve hava aracı teknolojilerinde öncü olan ülkelerin bile Türkiye'den İHA ihraç ettiğini belirterek,Onlarca ülke Türkiye'nin insansız hava aracını elde edebilmek için sıraya girdi' dedi.

Pakdemirli: Suyumuza vatan gibi sarılmalıyız

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kaynak verimliliğini en başa alarak suyumuza doğru yön vermeli, üretimi suya göre planlamalı ve tasarrufu öncelik yapmalıyız. Çocuklarımızı bir damla suya muhtaç etmemek adına suyumuzu başköşemizde tutmalı, vatan gibi sarılmalıyız dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çengelköy'de bir kafeye vatandaşın kahve içme daveti üzerine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada vatandaşlarla sohbet etti.

Erzurum’a şehit ateşi düştü

Tunceli'nin Ovacık bölgesinde BTÖ mensupları tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu'nun acı haberi Erzurum'daki ailesine verildi.

Cumhurbaşkanı maaşına zam!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verilen bütçe teklifine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, maaşına yüzde 14 oranında zam yaptı.

İçişleri Bakanlığı'ndan taksicilere 12 kural!

İçişleri Bakanlığı, taksi şoförlerinin uyması gereken 12 kuralın yazılı olduğu bir görsel hazırladı.

Kalorifer yakmayan komşuya ceza!

Hukuki düzenlemelere göre komşu, kombi yakmayan kat maliklerine dava açma hakkına sahip.

Akdeniz'de deprem!

AFAD verilerine göre Akdeniz'de Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında (155 km), saat 08.32'de 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Toplam 9 haber.

Türkiye gündemini Elazığ Haber ile takip edin, son dakika gelişmelerinden, siyaset ve toplum gündemine dair başlıklardan ve güncel haberlerden anında haberiniz olsun.