Sayıner: E-Ticaret şirketimiz büyük ilgi görüyor

Elazığ ekonomi haber: Antalya'da sürdürülen Yöresel Ürünler Fuarı'nda Elazığ yöresel ürünlerinin tanıtılması nedeniyle www.elazigburada.com e-Ticaret sitesi yetkililerince fuara katılan firmalara bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

20-24 Ekim tarihleri arasında Antalya’da devam eden Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) kapsamında Elazığ yöresel ürünlerinin tanıtımını kapsamında Elazığ TSO iştiraki olan www.elazigburada.com e-Ticaret sitesi uzmanlarınca fuar kapsamında B2B görüşmeleri ve fuara katılan firmalara yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Elazığ TSO’nun yüzde yüz iştiraki olan e-Ticaret Sitesi www.elazigburada.com Sorumlusu Ece Güler Sayıner ve Uzman Ali Ceylan tarafından YÖREX Fuarında Trendyol, PTT Avm, Hepsiburada, Gittigidiyor, Getir ve  Onedio gibi e-ticaret şirketlerinin yöneticilerinin katılımı ile yapılan ikili iş görüşmelerine katılım sağlandı.

SAYINER: E-TİCARET ŞİRKETİMİZ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Görüşmeler hakkında bilgiler veren Elazığ TSO E-Ticaret Şirket Sorumlusu Ece Güler Sayıner görüşmelerin çok verimli geçtiğini belirterek, “Elazığ TSO’nun yüzde yüz iştiraki olan e-Ticaret şirketi olarak fuar kapsamında ülkemizin önde gelen e-Ticaret şirketleriyle görüşme imkanı bulduk. Kendi hizmet alanımız ve yöresel ürünlerimizin satış ve pazarlanması hakkında bilgiler vererek işbirliği imkanlarını değerlendirdik. Görüşmelerimiz çok olumlu geçti.  Yine fuar kapsamında başta Kalkınma Ajansları, Oda ve Borsalar, PTT, TSE, Türk Patent ve Marka Kurumu olmak üzere, yerel yönetimler ve fuar stantlarında görüşmeler gerçekleştirerek Odamız tarafından hazırlanan Elazığ Coğrafi Ürünler Yayınımızı takdim ettik. Ayrıca www.elazigburada.com e-Ticaret şirketimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Özellikle çok sayıda Oda ve Borsa bu hizmetimizden çok etkilenerek bu yapının nasıl oluşturulduğu ve işletilmesiyle ilgili olarak danışmanlık hizmeti vermemizi talep ettiler. Bir çok Oda ve Borsaya iletişim bilgilerimizi vererek bu süreçte yardımcı olacağımızı taahhüt ettik. Ülkemizin yöresel ürünlerinin tanıtımının yapıldığı çok önemli bir organizasyonda hem e-Ticaret Şirketimizin hem de ilimizin yöresel ürünlerinin etkili tanıtımını yapmaya devam ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Elazığ Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin