Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Hevsel Bahçeleri'nde 62 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde UNESCO Kültür Mirası Listesi'nde bulunan Hevsel Bahçeleri'ne polisin düzenlediği operasyonda 62 kilo kubar esrar ve 703 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Üst geçidi kullanmayıp yoldan geçen çocuklara çarpmamaya çalışırken takla attı

Diyarbakır'da üst geçidi kullanmayıp refüjdeki korkulukların üzerinden atlayarak karşıya geçmeye çalışan çocuklara çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı araç takla atarak durabildi. Araçtaki 2 kişi kazadan burunları kanamadan kurtuldu.

Diyarbakır'da gürültü kirliliği denetimleri sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, gürültü yönetmenliği kapsamında umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde gürültü kirliliği denetimi yaptı.

Mahalle muhtarı talep etti, Bağlar Belediyesi anında yerine getirdi

İki gün önce Kaynartape Mahallesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle muhtarı İlhami Altun'un ilettiği sorunların çözümü için belediye ekiplerine talimat verdi.

Sigara erken menopoz ihtimalini arttırıyor

Sigara içenlerde erken menopoza yakalanma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirten Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer, 18 Ekim Dünya Erken Menopoz Gününde güncel tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde yüz yüze eğitim başladı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde (DÜ) uzun bir aranın ardından yüz yüze eğitim başladı, öğrenciler dersliklere girmeden önce üniversite yönetimi tarafından yapılan etkinlikte buluşarak davul zurna eşliğinde halay çekti.

Diyarbekirspor'da galibiyet sevinci

Niğde Anadolu Futbol Kulübünü ilk 45 dakikada bulduğu gollerle 3-0 mağlup eden Diyarbekirspor, 8'inci haftada ikinci galibiyetine imza attı. Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Sıkıntılı geçen haftaların ardında gelen bu galibiyetle inşallah çıkış sürecimiz başlamıştır dedi.

Aday hakemler Diyarbakır'da buluştu

Diyarbakır'da düzenlenen judo aday hakemlik kursu tamamlandı.

Kaymakam Beşikci, kırsal mahallelerde okul idarecileri ile bir araya geldi

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçeye bağlı kırsal mahallelerde bulunan okulları ziyaret ederek, okul idarecilerinden öğrencilerin eğitim koşulları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Acılı baba Şadin Elhaman: 'Oğlun bizde değil dediler ölüm haberini yayınladılar'

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 777'nci gününde de devam ediyor.

Diyarbakır'da 'yan baktın' kavgasında bir öğrenci bıçaklanarak öldürüldü

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde 'yan baktın' tartışmasından kaynaklı başlayan kavgada 1 öğrenci bıçaklanarak öldürüldü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Kuzey Irak'ta hastalığına tanı konulamayan 2,5 yaşındaki Sercan, Diyarbakır'da şifa buldu

Kuzey Irak'ta, safra yollarında doğuştan büyük bir kist bulunan ve götürüldüğü hastanelerde hastalığına teşhis konulamayan 2,5 yaşındaki Sercan Tunç isimli kız çocuğu, getirildiği Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesinde şifa buldu.

Diyarbakır'da görev yapan bürokrattan Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

Diyarbakır PTT Başmüdürlüğünde bürokrat olarak görev yapan Paşa Taşyürek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memurlara ve bürokratlara yönelik sosyal medya hesabında, 'vazife namına mafyatik düzene hizmet edemezsiniz' sözleri için Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Toplam 9323 haber.