Malatya

Malatya Haberleri

Battalgazi Belediyesi ile Kayısı Araştırma Enstitüsü arasında işbirliği protokolü imzalandı

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi ile Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü arasında, tarımsal gelişime katkıda bulunmak ve bölgedeki AR-GE ve yenilikçilik kapasitelerinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

Toplu taşıma araçlarına denetim arttırıldı

Malatya'da toplu taşıma araçlarına yönelik trafik denetimleri arttırılarak bir günde 13 toplu taşıma aracına ceza kesildi.

Darende'de Muhtarlar Günü kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü, Malatya'nın Darende İlçesi'nde kutlandı.

Sivas'tan getirdi Malatya'da satmak isterken yakalandı

Sivas'ın Gürün ilçesinden getirdiği tarihi eserleri Malatya'nın Darende ilçesinde satmaya çalışan kişi jandarmanın operasyonu ile yakalandı. Operasyonda toplam 46 parça tarihi eser ele geçirildi.

Uluslararası terörü, bürokratlar ve akademisyenler anlatacak

Malatya İnönü Üniversitesi'nde düzenlenecek terör konulu panelde, uluslararası terör, bürokratlar ve akademisyenler tarafından ele alınacak.

Hekimhan Emniyet Müdürü Kılıç göreve başladı

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Emniyet Müdürlüğüne getirilip göreve başlayan Recep Kılıç, ' İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün kapıları her zaman tüm vatandaşlarımıza açık olacaktır' dedi.

Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi oldu

Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi Gençler Masa Tenisi Takım Yarışmaları sonunda Malatya Yeşilyurt Belediyespor bölge ikincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Yeni Malatyaspor, Altay maçı hazırlıklarına başladı

Süper Ligin 10. haftasında sahasında Altayı'ı konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Altay maçı hazırlıklarına başladı.

Başkan Gürkan, alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende ilçesi Gökçeören Mahallesi'ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

MTÜ'de koklear implantasyon operasyonu sevinci

İleri derecede işitme kaybı olan ve işitme cihazından fayda görmeyen çocuk ve erişkin hastalarda uygulanan Koklear implantasyon operasyonlarının Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Polikliniği'nde yapılmasını değerlendiren MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, sağlık ekibini kutladı.

Çapanoğlu, Vücut Geliştirme Şampiyonasına iddialı hazırlanıyor

Malatyalı sporcu Edip Çapanoğlu, İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasına iddialı hazırlanıyor.

Yeşilyurt muhtarları Sivas'ta kampa girdi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle organizasyonu yapılan Yeşilyurt Mahalle Muhtarları Eğitim ve İstişare Toplantısı Sivas'ta düzenlendi.

Battalgazi'de muhtarlara jest

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Battalgazi'de görev yapan muhtarları, Diyarbakır, Mardin ve 'Peygamberler Şehri' Şanlıurfa'ya geziye gönderdi. Muhtarlar, düzenlenen kültürel geziden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkürlerini iletti.

FKA YÖREX'te 'Fırat Bölgesini' tanıtacak

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle organize edilen Antalya 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) açacağı stantta Bingöl, Elazığ, Malatya ve Elazığ illerinin tanıtımını gerçekleştirecek.

Başkan Sadıkoğlu Kırgızistan'da düzenlenen yatırım forumuna katıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Kırgızistan Yatırım Bakanlığı'nın daveti üzerine gittiği Kırgızistan'da, kamu-özel diyaloğu formatında düzenlenen Yatırım Forumuna katıldı.

Kaçak sigara üretimi yapan iş yerine baskın

Malatya'da, kaçak sigara üretimi yapan iş yerine baskın düzenleyen jandarma görevlileri, kaçak sigara üretim malzemeleri ile 5 bin 700 paket kaçak sigara, 66 bin adet bandrolsüz makaron ve 33 kilogram kıyılmış tütün ele geçirdi.

Öğrencilere Mevlid Kandili programı

Malatya'da, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtlarda öğrencilere yönelik Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Yurtta kalan öğrencilere gezi motivasyonu

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yurtta kalan kız öğrencileri hafta sonunda Levent Vadisi'ni gezdi.

Toplam 10069 haber.