Bingöl Son Dakika Haberleri

Bingöl Son Dakika Haberleri

Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği

Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.

Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi

Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.

Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek

Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.

Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı

Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde eğitim gören gençler, 33 şehidin anıtını ziyaret ederek hem karanfil bıraktı hem de Kur'an-ı Kerim okudu.

Cami kubbesindeki leylek yuvası, yıkım nedeniyle taşındı

Bingöl'ün Genç ilçesinde bir caminin kubbesinde bulunan leylek yuvası, yıkım nedeniyle yandaki binaya taşındı.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç'te muhtarlarla bir araya geldi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Vali Usta, 'Bu talepleri kurumlarımızla istişare ederek imkanlar ölçüsünde çözeceğiz' dedi.

Bingöl'de 'Aile istikbalimizdir' yürüyüşü

Bingöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde 'Aile istikbalimizdir' sloganıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Bingöl'de JASAT dedektifleri aranan 2 şahsı yakaladı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri, kasten öldürme suçundan dolayı 2 yıldır firari olan şahsı ve cinsel istismar suçundan aranan şahısları yakaladı.

Bingöl'de özel bireyler doyasıya eğlendi

Bingöl Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi koordinesinde düzenlenen etkinlikte, özel bireyler hem dans hem de halay gösterileriyle doyasıya eğlendi. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Bingöl'de hafif ticari araç levhaya çarptı: 3 yaralı

Bingöl'de kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol levhasına çarptı. Kazada 4 kişi yaralanırken, 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gündüz evde anne, akşam vatan nöbetinde

Bingöl'de yaşayan 4 çocuk annesi Erdem Feyzi, 8 yıldır güvenlik koruculuğu yapıyor. Hem çocuklarını büyüten hem de vatan nöbeti tutan anne Erdem Feyzi, 'Evde çocuklarımın başındayım, sonra görev başına geliyorum. Çocuklarımı sevdiğim kadar vatanımı da seviyorum' dedi.

Bingöl'de 3 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda araziye gizlenmiş 3 kilo 650 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bingöl Valisi Usta: 'Jeotermal kaynaklar açısından son derece zengin bir coğrafyaya sahibiz'

Bingöl Jeotermal Kaynaklarının Değerlendirilmesi Toplantısı'nda konuşan Vali Ahmet Hamdi Usta, Jeotermal kaynaklar açısından son derece zengin bir coğrafyaya sahibiz. İlimizin jeotermal potansiyelinin güçlü projelerle etkin bir şekilde kullanılması, turizm ve ekonomi açısından daha aktif ve katma değer sağlayan birer parametreye dönüştürülmesi gerekiyor dedi.

Bingöl'de 'Sesimin Yankısı' yarışması düzenlendi

Bingöl'de ön elemeleri başlayan Sesimin Yankısı yarışması büyük talep gördü. Bingöl ve bölgeden yaklaşık 100 kişinin başvurduğu yarışmada finalistler 20 Mayıs'ta sahne alacak.

Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği

Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.

Bingöl'de üniversite öğrencilerinden Gazze'ye destek

Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.

Bingöl'de Trafik Haftası etkinliği

Bingöl'de trafik etkinlikleri çerçevesinde jandarma ve polis ekipleri tarafından kurulan trafik stantlarında hem bilgilendirme yapıldı hem öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

İlik nakli bekleyen Çınar Eymen için öğrenciler etkinlik düzenledi

Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan ve birkaç yıldır ilik nakli bekleyen Çınar Eymen Çakar için Solhan Sağlık Meslek Yüksekokulu öğrencileri etkinlik düzenledi.

Solhan'da 2 kilogramlık mantar bulundu

Bingöl'de mantar toplamaya giden vatandaşlar 2 kilogram ağırlığında mantar buldu.

Bingöl'de nisan ayında araçlara 6 milyon 306 bin lira ceza kesildi

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, nisan ayında yapılan trafik denetimlerinde araçlara toplamda 6 milyon 306 bin 404 lira idari para cezası kesildiğini belirtti.

Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Bingöl Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında iş birliği protokolüne imza atıldı. Protokol çerçevesinde, Bingöl Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri İstanbul Teknik Üniversitesinin imkanlarından yararlanabilecek.

Genç Kaymakamı Güzel: ''Kapımız esnafımıza her zaman açık'

Bingöl'ün Genç İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçedeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Bingöl'de istinat duvarında mahsur kalan koyun kurtarıldı

Bingöl'de Çapakçur Köprüsü altındaki istinat duvarında mahsur kalan koyunu itfaiye ekipleri kurtardı.

Bingöl'de deprem çalıştayı düzenlendi

Bingöl Üniversitesinin ev sahipliğinde 'Bingöl Deprem Çalıştayı' programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yoğun programlardan dolayı çalıştaya zoom üzerinden katılım sağlayarak açıklamalarda bulundu.

Bingöl Havalimanında valizler içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Karlıova'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.

Bingöl'deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı

Bingöl Valiliği, 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor karşılaşmasında tribünlerde çıkan olaylarla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını açıkladı.

'İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti'

Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor, İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.