Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Geçit, istişare toplantısına katıldı

'Malatya Sanayi Sitesi' İstişare Toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Esnaflarımızın ihtiyaçlarını karşılayarak, yaşadıkları mağduriyetlere kalıcı çözümler getirmek temel görevlerimiz arasındadır. Ahilik kültürünü özümsemiş esnaflarımızın, deprem zamanında gösterdiği büyük fedakarlık, takdire şayandır' dedi.

Malatya'da 'Trafik ve İlkyardım Haftası' etkinliklerle kutlandı

Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan 'Trafik ve İlk Yardım Haftası' Malatya'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çok sevdiği eşinin ardından kitap çıkardı

2 yıl önce hayat arkadaşını kaybeden Prof. Dr. İsmail Erdoğan, çok sevdiği eşi yaşadığı mutlu günlerin gençlere örnek olması amacıyla çıkardığı 'Engine Uçurdum Gönül Kuşumu' kitabının tüm gelirini ise hayır kurumuna bağışlayacak.

Darendeli kız öğrenciler Türkiye Şampiyonası'nda finale kaldı

Malatya'nın Darende ilçesinde bulunan Hacı Naciye Ateş Anadolu Lisesi Okçuluk Kulübü öğrencileri, Gümüşhane'de düzenlenen Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluk Grup Müsabakalarında takım halinde ikinci oldu.

Kadın servis şoförü erkeklere taş çıkartıyor

Malatya'da, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) servis taşımacılığı yapan 44 yaşındaki 'Şoför Nebahat' lakaplı servis şoförü Naime Tekbaş erkeklere taş çıkartıyor.

Malatya'da yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu.

İki ayrı kazada: 3 kişi yaralandı

Malatya'da, meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan araç istinat duvarına çarptı: 4 yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde sürücünün kontrolünde çıkan otomobil istinat duvarına çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Malatya tarımının sorunları konuşuldu

Malatya Tarım Platformu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısında kentin tarım sektöründeki sorun ve sıkıntıları konuşuldu.

'Çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa edeceğiz'

'Başkanım Yanımda' projesi kapsamında Kaynarca Mahallesi'nde düzenlenen istişare toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelip, talepleri yerinde dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, ilçenin 81 mahallesinin gelişmişlik seviyesini aynı düzeye çekip, tüm vatandaşların yaşam kalitesini artıracaklarını söyledi.

Meteorolojiden Malatya için sağanak uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya için kuvvetli sağanak uyarısı yaptı.

Malatya'da imar ve ihya çalışmaları sürüyor

Malatya'da, 6 Şubat depremleri sonrası kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalardaki son durumu paylaşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, her yönü ile ayağa kalkmış bir Malatya için çalışmaların durmaksızın süreceğine söyledi.

Malatya'da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı

Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışan yayalara otomobil çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı

Malatya'da, sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak ters döndü. Kazada 1 kişi yaralandı.

MTÜ'de İstanbul buluşması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Geliştirme Vakfı (MATÖV) tarafından İstanbul'da Malatya ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Bakan Özhaseki, depremzede Özgür ailesine misafir oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde evini kaybeden Malatyalı depremzede Özgür ailesinin TOKİ tarafından bir yılda yapılarak teslim edilen yeni yuvalarına konuk oldu.

Malatyalı 'ayakkabı profesörü'nden, Erdoğan'a özel ayakkabı

Malatya'da 'ayakkabı profesörü' olarak tanınan Mehmet Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye özel üretim ayakkabı yaparak en kısa sürede teslim etmek istediğini söyledi.

Aracı arızalanan yaşlı sürücünün yardımına polisler yetişti

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşlı bir sürücünün kullandığı patpat motoru arızalanınca devreye polis ekipleri girdi.

Jandarmadan kaçak sigara operasyonu

Malatya'da jandarma ekiplerince bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda bandrolsüz sigara ve üretimde kullanılan makineye el konuldu.

Toplam 9441 haber.