Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de deprem çalıştayı düzenlendi

Bingöl Üniversitesinin ev sahipliğinde 'Bingöl Deprem Çalıştayı' programı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yoğun programlardan dolayı çalıştaya zoom üzerinden katılım sağlayarak açıklamalarda bulundu.

Bingöl Havalimanında valizler içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Karlıova'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.

Bingöl'deki maçta yaşanan gerginlikle ilgili adli ve idari işlem başlatıldı

Bingöl Valiliği, 12 Bingölspor ile Yozgat Belediyesi Bozokspor karşılaşmasında tribünlerde çıkan olaylarla ilgili adli ve idari işlem başlatıldığını açıkladı.

'İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti'

Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor, İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.

Bingöl'de otomobil ata çarptı: Kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Bingöl'ün Sancak beldesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil başıboş ata çarptı, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

Bingöl'de öğrencilere malzeme desteği

Bingöl'ün Genç Kaymakamlığı himayesinde öğrencilere proje kapsamında malzeme desteği verildi.

'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi

Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.

Bingöl'de yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan Orman Benim kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.

Bingöl'de 2 ayda aranan 104 kişi yakalandı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Mart ve Nisan aylarında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, toplamda 104 kişinin yakalanarak tutuklandığını bildirdi.

'Bakanlık her daim gençlerin yanında'

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu Bingöl'de gençlerle bir araya geldi. Eminoğlu, 'Gençlik ve Spor Bakanlığı her daim gençlerin yanında. Gençlerin bakanlığı. Tüm Türkiye'deki tesisleriyle, bütün imkanlarıyla her anlamda sizlerin yanında' dedi.

12 Bingölspor Başkanı Özturan'dan, TFF'ye çağrı: 'Play-off uygulansın''

BAL'da sadece liderin 3. Lig'e yükselmesinin ciddi bir mağduriyete sebep olduğunu belirten 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Engin Özturan, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) BAL'da da diğer liglerde olduğu gibi play-off maçlarının oynanması çağrısında bulundu.

Bingöl'den Gazze'ye un yardımı

Bingöl'de sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle Gazze'ye 4 tır un gönderildi.

Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi yakalandı

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 23 ve 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalanarak cezaevine sevk edildi.

Bingöl'de çiftçilere hibe destekli horoz kuru fasulyesi dağıtıldı

Bingöl'de çiftçilere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yüzde 75 hibeli olarak coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi dağıtıldı.

Bingöl'de KKKA hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü tarafından merkez Çavuşlar köyünde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kar ve yağmur sularıyla coşan Çır Şelalesi dron ile görüntülendi

Bingöl'de karların erimesiyle ve yağan yağmurla oluşan Çır Şelalesi dron ile görüntülendi.

Bingöl'de 5 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi: 2 gözaltı

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, araç içerisinde gizlenmiş bir şekilde 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.

176 kişinin öldüğü Bingöl depreminin üzerinden 21 yıl geçti

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 1 Mayıs 2003'te 6.4 büyüklüğünde meydana gelen depremin üzerinden 21 yıl geçtiğini hatırlatarak, 'Bu acıların bir daha yaşanmaması ve oluşabilecek hasarların en aza indirilmesi için asıl önemli olan depremden önce alınacak tedbirlerdir' dedi.

Toplam 2384 haber.