Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da horoz dövüştürenlere rekor ceza

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde horoz dövüştürdüğü ve kumar oynadıkları belirlenen 9 kişiye 57 bin 825 TL idari para cezası uygulandı.

Milletvekili Ölmeztoprak milli sporcunun sağlık durumu hakkında bilgi aldı

Malatya'da, antrenman yaptığı sırada engerek yılanın ısırdığı 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz'un tedavisine devam ediliyor. Milli sporcunun tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Topuz'un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Battalgazi'de gençlere ücretsiz LGS ve YKS kampı

Battalgazi Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla 18-24 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak tekrar kampı gerçekleştirecek.

Malatya'da 'change' araç operasyonu: 6 tutuklama

Malatya merkezli 6 ilde ağır hasarlı araçların şasi ve motor numaralarını başka araçlarla değiştiren şahıslara yönelik düzenlenen 'change' araç operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı.

Dolu yağışı kayısıya zarar verdi

Malatya'da, bir süredir etkili olan sağanak yağış kırsal bölgelerde yer yer dolu yağışına döndü. Yağışlarda çağla döneminde olan kayısı bahçeleri zarar gördü.

DAİMFED Şube Başkanı Esen'den rezerv alanı açıklaması

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Malatya Şube Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Kadircan Esen, Rezerv alanları ile ilgili belirsizlik yaşandığını belirterek, Bu tabloda yerel iş gücünü bir kenarı atmamalısınız dedi.

İkinci el araç piyasasın da bayram öncesi hareketlik beklentisi

Malatya'da, ikinci el araç piyasasında yüzde 10'lara varan fiyat düşüşü yaşanırken, sektörde kurban bayramı öncesinde hareketlilik beklentisini arttı.

Malatya'da yaban keçileri sürü halinde görüntülendi

Malatya'da nesli tehlike altında olan yaban keçileri, yüksek dağlık kesimlerde sürü halinde görüntülendi.

Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araç kaza yaptı

Malatya'da polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kovalamaca sırasında kaza yaptı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı.

Bakan Uraloğlu, Malatya Çevreyolunda incelemelerde bulundu

Malatya'da yapımı süren Kuzey Çevreyolu projesinde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yolun tamamlanması ile 60 dakika süren şehir geçişinin 25 dakikaya düşeceğini söyledi.

Başkan Geçit muhtarlarla istişare toplantılarına devam etti

Yeşilyurt'un yeniden imar ve inşa sürecinin planlı ve sistemli yürütülmesi için mahalle muhtarlarının tecrübe ve deneyimlerinden yararlanmayı kendine şiar edinen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, mahallelere yönelik yapılacak tüm çalışmalarda muhtarlar ile fikir alışverişinde bulunarak, ortak akılla hareket edeceklerini söyledi.

Bakan Uraloğlu, Malatya'da temaslarda bulunuyor

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Vali Ersin Yazıcı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i ziyaret etti.

Bakan Uraloğlu'nun konvoyunda tasarruf tedbiri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun Malatya ziyaretinde tasarruf tedbirleri doğrultusunda konvoyunda 3 araç yer aldı.

Malatya'da feci kaza: Trenin altında kalan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

Malatya'da hemzemin geçitte bir otomobil trenin altında kalarak yaklaşık 200 metre sürüklendi. Feci kazada ehliyeti bulunmadığı belirlenen sürücü hayatını kaybetti.

Malatya'da otomobil takla attı: 2 yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Depremde hasar alan tarihi cami ayağa kaldırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 6 Şubat depremlerinde hasar alması sonucu ibadete kapatılan 'Akçadağ Merkez Çarşı' caminin restorasyonu için ihale sürecinin tamamlandığını belirtti.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten borç açıklaması

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, 6 Şubat depreminden sonra maça çıkmayan Yeni Malatyaspor'un 15 milyon Euro borcu olduğunu söyledi.

Başkan Geçit'ten Anneler Günü mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, 'Karşılıksız sevgi, şefkat ve merhametle bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır. Annelerimiz hoşgörünün, fedakrlığın, şefkat ve merhametin adıdır' dedi.

Gelinciktepe Gençlik Merkezi yakın zamanda gençlerin hizmetine sunulacak

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, yapımında sona gelinen Gelinciktepe Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulunarak, 'Bir an önce gençlik merkezimizin kapılarını gençlerimize açacağız' dedi.

Toplam 9535 haber.