Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da gençlik haftası kutlamaları başladı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile gençlik haftası kutlamaları Malatya'da çelenk sunumu ile başladı.

Malatya'da 11 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

Malatya'da, düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 11 adet cep telefonu ele geçirildi, bir şüpheliye işlem yapıldı.

'Ailemiz İstikbalimiz' temalı kortej yürüyüşü gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın öncülüğünde düzenlenen 'Ailemiz İstikbalimiz' temalı kortej yürüyüşü Malatya'da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Malatya'da, 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' müfredatı hakkında bilgilendirme toplantısı

-Malatya'da, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli müfredatı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yeşilyurt'ta 32 bin öğrenciye sıfır atık eğitimi verildi

Yeşilyurt Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, doğal kaynakların verimli kullanılması ve atık miktarının azaltılmasının önemini öğrencilere anlatıp, bilinçli ve duyarlı bir şekilde geleceğe hazırlanmalarına destek vermek amacıyla başlattığı 'Sıfır Atık ve Çevre Bilinci' Eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

Genç MAGİNDER'in engelliler haftası etkinliği ilgi gördü

Genç MAGİNDER, Engelliler Haftası dolayısıyla Malatya'da İbni Sina Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleştirdiği etkinlik ile özel bireylere keyifli anlar yaşattı.

Malatya'da Engelliler Haftası kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu

'Dünya Engelliler Haftası' nedeniyle Malatya'da Özel Eğitim Okulları tarafından Kongre ve Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenlendi.

Milli sporcu Rabia Topuz taburcu oldu

Malatya'da, antrenman yaptığı sırada engerek yılanın ısırması sonucu hastaneye kaldırılarak bir hafta yoğun bakımda tedavisine devam edilen milli boksör Rabia Topuz taburcu edildi.

Battalgazi'de yol çalışmaları sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Uluköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen stabilize serimi ve yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Süt Toplama Merkezleri yaygınlaşıyor

Deprem bölgesi Malatya'da üreticilerden toplanan sütlerin işlenerek ekonomiye kazandırılması amacıyla hayata geçirilen Süt Toplama Merkezleri yaygınlaşıyor.

Kontrolden çıkan otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Malatya'da kontrolden çıkan otomobilin 140 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 2 kişi ağır yaralandı.

Otokoç 2. El'in Malatya bayisi açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El'in bayisi Malatya'da hizmete girdi.

Liseler arası münazara yarışması sona erdi

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, öğrenciler arasındaki münazara kültürünün gelişmesine katkıda bulunmak hedefiyle düzenlenen Yeşilyurt 3.Geleneksel Liseler arası Münazara Yarışmasının finali büyük bir heyecana sahne oldu. Finalde yaptığı kapsamlı araştırmaları ve fikirlerini rakiplerinden daha iyi savunan Kolukısa Anadolu Lisesi birinciliği elde etti.

Hakimbey Apartmanı davasına devam edildi

Malatya'da 6 Şubat depremlerinde yıkılması sonucunda 78 kişinin enkaz altında kalarak öldüğü Hakimbey Apartmanı davasına devam edildi.

Yılanın ısırdığı Milli sporcu taburcu oluyor

Malatya'da, antrenman yaptığı sırada engerek yılanın ısırması sonucu hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavisine devam edilen 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz servis alındı. Milli sporcunun yarın taburcu edilmesi bekleniyor.

Malatya'da sosyal güvenlik haftası etkinlikleri başladı

13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında, Malatya'da da toplumda sosyal güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Polisin son anda fark etmesi 1 milyon TL'lik dolandırıcılığı önledi

Malatya'da bir vatandaş, kendisini emlak danışmanı olarak tanıtan dolandırıcıya 1 milyon TL havale yapmak üzereyken durumu fark edip engel olan polis ekipleri sayesinde dolandırılmaktan kurtuldu.

Malatya'da iş yerinde 25 düzensiz göçmen yakalandı

Malatya'da polis tarafından bir iş yerine düzenlenen operasyonda 25 düzensiz göçmen ile 4 organizatör yakalandı.

Malatya'da tır ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü

Malatya'nın Arguvan ilçesinde tır ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Toplam 9535 haber.