Malatya

Malatya Haberleri

Yolcu minibüsü devrildi: 12 yaralı

Malatya'da bir yolcu minibüsü virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybedince devrildi. Kazada biri ağır 12 kişi yaralandı.

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'dan Malatya'ya müjde

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Malatya'da İspendere Barajı işinin ihale sürecinin tamamlandığını ve iş yapım sözleşmesinin imzalandığını açıkladı.

Yaralı olarak gittiği hastaneden kaçtı

Malatya'da da ayağından silahla vurulmuş olarak hastaneye kaldırılan şahıs, bir süre sonra kayıplara karıştı. Polis yaralı şahsı kısa sürede kendisini vuran şahsın yanında yakaladı.

Milletvekili Ölmeztoprak'tan İsraile tepki

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Gazze ve Kudüs'ün sadece Filistinlilerin bir meselesi olmadığını, müminler için iman ve izzet, insanlık için ahlak ve vicdan meselesi olduğunu söyledi.

Depremzede Usta Öğreticisinden anlamlı sergi

Akçadağ Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinden Burcu Durak'ın açtığı 'El sanatları sergisi' büyük beğeni topladı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi olağanüstü toplantısını yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağanüstü Toplantısında gündem alınan iki maddeyi görüşerek karara bağladı.

Battalgazi Belediyesi'nden bilgilendirici Trafik Haftası etkinliği

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Karayolu Trafik Haftası kapsamında Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda öğrencilere yönelik bilgilendirici etkinlikler düzenlendi.

Malatya'da zincirleme kaza: 3 yaralı

Malatya'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Nisan'da Malatya Havalimanını 74 bin 312 yolcu kullandı

Malatya Havalimanında geride kalan Nisan ayında 74 bin 312 yolcu iç hat yolculuğu yaptı.

Engerek yılanının ısırdığı milli boksörün tedavisi sürüyor

Malatya'da, antrenman yaptığı sırada yılanın ısırdığı 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz hastaneye kaldırıldı. Engerek yılanının ısırdığı belirlenen milli boksörün hastanedeki tedavisi sürüyor.

Malatya'da büyükbaş kurbanlık fiyatları açıklandı

Malatya'da Kurban Bayramı öncesi büyükbaş kurbanlıkların fiyatları belli oldu. Buna göre birinci sınıf tosun canlı kilogram fiyatı 250 TL olurken birinci kalite ineğin canlı kilogram fiyatı ise 220 TL olarak belirlendi.

Malatya'da öğretmenler şiddete karşı eylemdeydi

İstanbul'da öğrencisi tarafından öldürülen öğretmen İbrahim Oktugan için 1 günlük iş bırakma eylemi yapan Malatya'daki öğretmenler şiddete karşı yasal düzenleme istedi.

45 yıldır zamana ayar veriyor

Deprem bölgesi Malatya'da, yaşayan 57 yaşındaki saat ustası Mehmet Üzmez ilerleyen yaşına rağmen mesleğini sürdürüyor. Yaklaşık yarım asırdır zamana ayar veren Üzmez, deprem sonrası kenti terk etmeyerek ekmek mücadelelerine devam ettiklerini söyledi.

Yılanın ısırdığı milli sporcu hastaneye kaldırıldı

Malatya'da, antrenman yaptığı sırada yılanın ısırdığı milli boksör Rabia Topuz hastaneye kaldırıldı.

Başkan Işıtan Gün'den, Yeni Malatyaspor'a destek sözü

Hollanda Eredivise Ligi'nin köklü takımlarından Fortuna Sittard'ın Başkanı Işıtan Gün, Yeni Malatyaspor'a ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Hekimhan Kaymakamı İbrahim Cesur, göreve başladı

Malatya'nın Hekimhan ilçe Kaymakamlığı'na atanan İbrahim Cesur, göreve başladı.

Malatya'da kayısı ticaret merkezi yeni alanına kavuştu

Dünya kuru kayısı üretiminde önemli bir yere sahip Malatya'da üretici ve ihracatçının buluşacağı Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi hizmete geçti. Malatya Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, bundan sonra kayısı ticaretinin başlama noktasının Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi olduğunu söyledi.

AFAD'a ait termosifonları çaldılar

Malatya'da, kurum aşamasındaki konteyner kent için getirilen AFAD'a ait 39 termosifonu çaldıkları belirlenen 2 zanlı gözaltına alındı.

Geçit: 'Kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacağız'

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden İŞGEM bünyesinde üretim çalışmalarına devam eden Yeni Kırma Eleme Tesisi ve Agrea Yıkama Eleme Tesislerini inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, modern tesislerde üretimi yapılıp saha çalışmalarında kullanılan kaliteli malzemelerle güçlü yatırımların altına imza atacaklarını söyledi.

Toplam 9535 haber.