Bartın'daki Elazığlılar çiğköfte partisinde bir araya geldiler

Bartın Elazığlılar Derneği Bartın'da yaşayan Elazığlı hemşehrileri ile geleneksel olarak düzenlediği çiğköfte partisinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Bartın'da yaşayan Elazığlıların kuruculuğunu yaptığı, Bartın'daki çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren özellikle 24 Ocak 2020 Elazığ depreminde Bartın'dan Elazığ'a yardım tırları göndererek hemşehrilerini biran olsun yalnız bırakmayan Bartın Elazığlılar Derneği, çeşitli sebeplerle Bartın'a yeni gelen hemşehrileriyle tanışma ve kaynaşma gecesini düzenlediği çiğköfte partisinde bir araya gelerek hasret giderdiler.

Bartın'daki Elazığlılar çiğköfte partisinde bir araya geldiler

Bartın Elazığlılar Dernek Başkanı Lütfü Gencer, "Bartın'a yeni gelen hemşehrilerimizle tanışma ve kaynaşma adına böyle bir gece tertipledik. Hemşehrilerimizle Bartın'da dernek binamızda zaman zaman bir araya gelerek böyle ufak etkinlikler düzenleyerek hasret gideriyoruz. Gurbet elde bu birliktelikle bir nebze de olsa memleket hasretini gideriyoruz. Bartın'da Elazığlılar olarak maşallah demeden geçmek istemiyorum. Her geçen gün sayımız çoğalıyor. Allah hemşehrilerimizin eksikliğini vermesin" dedi.

Bartın'daki Elazığlılar çiğköfte partisinde bir araya geldiler

Bartın Elazığlılar Dernek Başkan Yardımcısı Gökhan Akdağoğlu, "Bu tanışma ve kaynaşma gecemizde çeşitli sebeplerle Bartın'a yeni gelen hemşehrilerimizi tanıma fırsatımız oldu. Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Bizler elimizden geldiği kadarıyla bu tarz ufak etkinliklerle bir araya gelerek hem memlekete olan özlemimizi bir nebze dindiriyor. Hem de istişareler yaparak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştiriyoruz. Dernek binamız ve biz Bartın'da yaşayan Elazığlılar olarak her daim hemşehrilerimizin hizmetindeyiz." İfadelerini kullandı.

Elazığ Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin