Çok sahibi olmak isteyen çift Diyarbakır'da aldığı tedaviler ile bebeklerinin kalp atışını duydu

Çocuk sahibi olmak için Adana'da tüp bebek tedavileri gören Leyla-Fikret Pişgin çifti, başarısız sonuçlar aldı. Pişgin çifti, tavsiye üzerine Diyarbakır'a gelerek aldıkları tedaviler ile bebeklerinin ilk kalp atışını duydu.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Çocuk sahibi olmak için Adana’da tüp bebek tedavileri gören Leyla-Fikret Pişgin çifti, başarısız sonuçlar aldı. Pişgin çifti, tavsiye üzerine Diyarbakır’a gelerek aldıkları tedaviler ile bebeklerinin ilk kalp atışını duydu.

Leyla ve Fikret Pişgin çifti, Adana’da yaptırdıkları tüp bebek ve aşılamadan başarısız sonuçlar aldı. Pişgin çifti, tavsiye üzeriıd geldikleri Diyarbakır’da Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvurdu. Çoksüer, düşük sperm problemi olan hastaya PRP, piezo elektrik, filoterapi ve akupunktur tedavileri uyguladı. İlk denemede hamile kalan Leyla Pişgin, bebekleriniı ilk kalp atışını duydu.

Çok kez hamile kalmayı denediğini söyleyen Leyla Pişgin, ”Hakan hoca ve ekibine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok denedik, çok uğraştık, çok yorulduk ama çok şükür değdi. Kimse Allah’a olan inancını ve sabrını yitirmesin. Adana’da iki aşılama, iki çatlama tüp bebek denedik. Fakat nasip olmadı. Hakan hocayı tavsiye ettiler. Geldik, zorlu bir süreçti ama güzel sonuçlandı” dedi.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin