DİSKİ'nin sürdürdüğü çalışmada sona gelindi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni yerleşim alanlarında altyapı ve içme suyu şebeke çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni yerleşim alanlarında altyapı ve içme suyu şebeke çalışmalarına devam ediyor.

DİSKİ, Sur ilçesi Yiğitçavuş Mahallesi’nde yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde 10 bin 842 metre içme suyu şebeke hattı ve 350 abone bağlantısı gerçekleştiriyor.

Altyapı çalışmaları çerçevesinde ise 14 bin 352 metre kanalizasyon şebeke hattı, 270 muayene bacası, terfi istasyonu ile 309 metre terfi hattı bitme aşmasına geldi.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, ekipler tarafından yürütülen çalışmaları inceleyerek teknik personelden bilgi aldı.

Çalışmaların kent için önemine değinen Tutşi, “Kent, her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. DİSKİ ekipleri Kentin sağlıklı bir altyapıya kavuşması için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Modern ve konforlu üstyapının yolu, tamamen sağlam bir altyapıdan geçmektedir. Altyapısı sağlam olarak inşa edilen alanlar başta ekonomi olmak üzere birçok avantaj sağlıyor. Sur ilçesinin yeni imar alanında yapmış olduğumuz altyapı çalışmaları kentin gelişimine çok büyük katkılar sunacak. Yatırımlarımız Diyarbakır’ımıza hayırlı olsun” dedi.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin