Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İnşaat sektörünün sorunları Antalya'da masaya yatırılacak

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, inşaat sektörünün sorunları ve çözüm arayışlarının İMKON çatısı altında gerçekleşecek çalıştayda masaya yatırılacağını söyledi.

Tunceli kasım ayında trafik kazalarının en az yaşandığı 2'nci il oldu

Tunceli kasım ayında meydana gelen 32 kazayla Türkiye'de kazaların en az yaşandığı 2'nci il olurken, meydana gelen kazalarda 1 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı.

Elazığ İl Özel İdaresi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ İl Özel idaresi ekipleri, güvenli ulaşım için yollardaki çalışmalarını sürdürüyor.

Bingöl'de kasım ayında 94 kaza meydana geldi

Bingöl'de kasım ayında meydana gelen kaza bilançosu açıklandı. Kasım ayında meydana gelen 94 kazada hayatını kaybeden olmazken, 94 kişi yaralandı.

Elazığ'da arı yetiştiricilerin destek verildi

Elazığ'da arı yetiştiricilerine destek amacıyla ilaç dağıtıldı.

30 dağcı, 6 saatte karlı kaplı zirveye tırmandı

Tunceli'de 30 dağcı, 2 bin 650 metre yüksekliğinde bulunan Meydan Dağı'na tırmanış gerçekleştirdi. Zirveye ulaşmak yaklaşık 6 saat sürdü.

Elazığ'da Kasım ayında meydana gelen 258 kazada 3 kişi hayatını kaybetti

Elazığ'da Kasım ayında meydana gelen kaza bilançosu açıklandı. Kasım ayında meydana gelen 258 kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 156 kişi yaralandı.

Korona virüse meydan okuyor

Malatya'da yaşayan esnaf ve eski sporcu 72 yaşındaki Ömer Fişenkçi, gençlere taş çıkartıyor. Yaklaşık 15 yıldır her sabah spor yapan Fişenkçi, korona virüse de yaptığı spor sayesinde yakalanmadığını belirterek, insanlara spor tavsiyesinde bulundu.

Kış aylarının vazgeçilmez içeceği salep tezgahlardaki yerini aldı

Kış aylarının vazgeçilmez içeceklerinin başında gelen salep, Diyarbakır'da tezgahlardaki yerini aldı.

Cezaevi futbol turnuvası sona erdi, şampiyon 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu

Diyarbakır'da, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep Gümüş adına düzenlenen futbol turnuvası final karşılaşmasıyla sona erdi. 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, şampiyonluğa uzanan taraf oldu.

Malatya tapu müdürlüklerinde işlem rekoru kırılıyor

Malatya merkez ilçeleri Yeşilyurt ve Battalgazi tapu müdürlüklerinde 2021 yılında bu tarihe kadar 100 bine yakın tapu işlemi gerçekleştirildi. Sene sonu itibariyle gerçekleşen işlem sayısının 100 binin de üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

DİSKİ Hazro Kavaklıboğaz'da altyapı çalışmalarını tamamladı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 183 hane 832 nüfuslu Diyarbakır'ın Hazro ilçesi Kavaklıboğaz Mahallesinde altyapı çalışmalarını tamamladı.

Başkan Güder, gençlerle buluştu

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gençlerle Gönül Buluşmaları' kapsamında Hatunsuyu Eğitim Derneği'nin genç üyeleri ile bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Battalgazi Belediyesi olarak tüm gençlere dokunmaya, onlarla beraber olmaya, onlara yönelik projeler üretmeye devam edeceğiz' dedi.

Diyarbakır'ın Kasım ayı trafik bilançosu 484 kaza, 3 ölü, 405 yaralı

Diyarbakır'da Kasım ayı trafik kaza bilançosu açıklandı. Ay içinde meydana gelen 484 kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 405 kişi yaralandı.

Elazığ'da 379 depremzede daha evlerine kavuştu

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında kent genelinde konutların yapımı ve teslimatı devam ederken, 379 depremzede vatandaş daha çekilen kura ile evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Gençler kültürel gezide

Malatya'dan Ankara'ya giden bir grup genç, kültürel gezi kapsamında başkentin önemli yerlerini gezip inceliyor.