Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Aralık ayı olağanüstü toplantısını yaptı

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Meclisi Aralık ayı olağanüstü toplantısında, Topsöğüt Mahallesinde 'Rezerv Yapı Alanı' içerisinde mülkiyeti maliye hazinesine ait 54 adet taşınmazın Yeşilyurt Belediyesine bedelsiz devir edilmesine ilişkin gündem maddesi görüşülüp onaylandı.

Güder, veteriner hekimlerin sorunları dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ergün Koşar ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayarak, sektörünün mevcut durumu, iyileştirme ve geliştirme çalışmaları konularında görüş alışverişinde bulundu.

Dünya 3'üncüsü Ahsen Duran memleketi Elazığ'da

Tayland'ın Bangkok kentinde 4-12 Aralık'ta düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda 67 kiloda dünya 3'ücüsü olan Ahsen Duran, memleketi Elazığ'a döndü.

Çüngüş Çaybaşı Köyü Derneği'nden öğrencilere kışlık bot yardımı

İstanbul'da bulunan Diyarbakır Çüngüş Merkez Çaybaşı Köyü Derneği, ilçeye bağlı kırsal mahallerdeki çocukları unutmayarak kışlık bot gönderdi.

Evlat nöbetindeki gözü yaşlı anneden oğluna çağrı: 'Ne olursun dön gel'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi 834'üncü gününe girerken, oğluna teslim olması için çağrıda bulunan gözü yaşlı anne Fadime Aksu, 'Oğlum ben seni ekmeğe yolladım onların peşine mi yolladım, ne olursun dön gel' dedi.

Eski Türk Yazıtları Araştırma semineri

İnönü Üniversitesi Güney Asya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (İNÜGAM) tarafından 'Orhun-Enisey Eski Türk Yazıtları Araştırma Gezilerim ve Neticeleri (1987-2020)' başlıklı seminer düzenlendi. Çevrim içi gerçekleştirilen seminere Kırgızistan Uluslararası Tıp Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadırali Konkobaev konuşmacı olarak katıldı.

15 bin metreküplük su deposu ve terfi merkezi yenilendi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü 15 bin metreküplük içme suyu deposunun yalıtımı ve terfi merkezini yeniledi.

Melek Aslan cinayetinde kardeş ve azmettirici eski sevgiliye müebbet hapis

Diyarbakır'da tartıştığı ablası Melek Aslan'ı öldüren Mustafa Aslan ile onu azmettiren eski sevilisi Orhan Vatansever'e müebbet hapis cezası verildi.

Bingöl'de 20 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi

Bingöl'de jandarma tarafından icra edilen Eren Kış-6 operasyonu kapsamında 20 kilogram amonyum nitrat, 4 adet mutfak tüpü, 10 pil şarj cihazı, 4 adet şarjlı pil, 200 metre uzunluğunda kablo ve muhtelif malzeme ele geçirildi.

Elazığ TSO, Kuzey Makedonya'da temaslarda bulundu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Kuzey Makedonya'da temaslarda bulundu.

Genç CEO kimsenin tercih etmediği bireyleri iş hayatına kazandırdı

Diyarbakırlı genç CEO, birçok ilde 37 yılı aşkın süredir tatlı sektöründe ün salan Hacıbaba Pastanelerinde 800 personelin istihdamını sağlarken, dezavantajlı bireyleri de hayata kazandırıyor.

Uzmanından kuru cilde sahip kişilere makyaj önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kuru cilde sahip kadınlara makyaj önerilerinde bulundu.

Dersimspor ile Medical Park Hastanesi arasında sponsorluk protokolü

Dersimspor ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında sağlık sponsorluğu protokolü imzalandı.

DİTAV'da seçim heyecanı

Diyarbakır Tanıtma Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nda genel kurul heyecanı yaşandı.

Vatandaşlardan Başkan Kazgan'a hizmet teşekkürü

Malatya'nın Akçadağ İlçesinde kilitli parke taşı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan'a vatandaşlar yapılan hizmetler için teşekkür etti.

Öğrencilerden uygulamalı kamp eğitimi

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu tarafından temel dağcılık eğitim kampı gerçekleştirdi.