Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilçam oyuncuları Engin Çağlar ve Meral Konrat hayranlarıyla buluştu

Yeşilçam sinema oyuncuları Engin Çağlar ve Meral Konrat, Malatya'da hayranlarıyla buluşarak neşeli dakikalar yaşattı.

Eşi hastalanınca simit tablasını alıp sokağa çıktı, evinin hem annesi hem de babası oldu

Elazığ'da yaşayan 3 çocuk annesi Aylin Akdoğan, eşi hastalanınca simit satarak hem evini geçindiriyor hem de hasta kocası ve çocuklarına bakıyor.

Diyarbakır'da sis hayatı olumsuz etkiledi

Diyarbakır'da gece başlayan ve sabah etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düştü, sürücüler zor anlar yaşadı. Kentten farklı kentlere giden uçak seferleri ise sis nedeniyle iptal oldu.

Vatandaşlara, güvenli bilinçli internet kullanımı anlatıldı

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından SİBERERAY farkındalık etkinliği düzenlenerek vatandaşlar siber suçlara karşı bilinçlendirildi.

Dicle Üniversitesinde Tüp Bebek Merkezi açıldı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastanesinde Tüp Bebek Merkezi açıldı.

Silvan, sis içinde kayboldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2 gündür etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düştü, sürücüler zor anlar yaşadı.

Başkan Şerifoğulları: Bu takımın her şeyi için biz gövdemizi ortaya koymuşuz

Elazığspor maçını taraftarlarla birlikte tribünde izleyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bu takımın her şeyi için biz gövdemizi ortaya koymuşuz. Biz gece gündüz bu takımın tahtasını açmak için çalışıyoruz dedi.

Bülent Korkmaz: 'Daha da farklı olabilirdi ama önemli olan deplasmandan galibiyetle dönmekti'

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Kormaz, Yeni Malatyaspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Farklı bir skordu, daha da farklı olabilirdi ama önemli olan bizim için deplasmandan galibiyetle dönmekti' dedi.

Maruis Sumudica: 'Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor'

Alanyaspor karşısında sahasında farklı bir yenilgi alan Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica, maç sonrası yaptığı açıklamada, 'Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor' dedi.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 2 - Alanyaspor: 6 (Maç sonucu)

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşma konuk ekip Alanyaspor'un 6-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 2 - Alanyaspor: 3 (ilk yarı)

Süper Toto Süper Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor, Alanyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Alanyaspor'un 3-2 üstünlüğü ile tamamlandı.

Elazığ'da çocuk tiyatrosuna yoğun ilgi

Piyes Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanıp sahneye konulan Küçük Prens K'oyun Peşinde adlı oyun, başta çocuklar olmak üzere Elazığlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sudan sebepler koronodan daha çok öldürüyor

Su Elçileri Derneği Genel Başkanı Özgür Aydıncak, son bir yılda sudan sebeplerin Covid-19 kaynaklı ölümlerden daha fazla olduğunu söyledi.

Bağlar Belediyespor filede Mardin'e şans tanımadı

2. Lig'de yer alan Bağlar Belediyespor kadın voleybol takımı, 7. hafta karşılaşmasında Yeni Mardinspor'u 3-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

1 milyon 447 bin metre şebeke ağı elden geçirildi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kış hazırlıkları kapsamında kent merkezinin 4 ilçesinde çalışmalarına devam ediyor.

Kayısı fiyatları yükseldi fideye talep arttı

Dünya Kayısı Başkenti olarak nitelendirilen Malatya'da yetiştirilen, Avrupa Birliği (AB) tescil belgeli olan kayısıda fiyatlarının yükselmesiyle üneticilerin kayısı fidelerine gösterdiği taleb de arttı.