Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Avcılara av eğitimi

Malatya'nın Arapgir İlçesi'nde düzenlenen eğitimde, ilçede yaban keçisi ve su samurunun dünya hayvanları koruma örgütlerinin koruma listelerinde olduğu ve kesinlikle avlanmaması gerektiği bildirildi.

Elazığ sis denizinde kayboldu, eşsiz görüntüler oluştu

Elazığ'da devam eden ve son iki günde görüş mesafesini sıfıra kadar düşüren sis nedeniyle şehir adeta kayboldu. Harput'ta ise sisle birlikte eşsiz bir manzara oluştu.

Mehmet Furkan Karataş: Yenilikçi yatırımlar ve girişimler üzerinde çalışıyoruz

Yenilikçi yatırımlar ve girişimler üzerinde çalıştıklarını belirten İşadamı Mehmet Furkan Karataş, Birçok sektörle iş birliği içinde olduklarını da dile getirerek 'İnşaat, Turizm, Otomotiv sektörlerindeki başarılı yatırımlarının yanı sıra savunma sanayi ve e-ticaret gibi başarabileceğimize inandığımız sektörlerde Concord Company olarak var olacağız.'' dedi.

Alışverişin kahramanları Ceylan Karavil Park AVM'de unutulmadı

Diyarbakır'da Ceylan Karavil Park AVM yönetimi, sabahın erken saatlerinde konfeti ve nazar boncuklarıyla kırmızı halıda mağazacıları karşılayarak, 12 Aralık Mağazacılar Günü'nü kutladı.

Elazığ'da ilçe sahaları yenileniyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün İl merkezi ve İlçelerdeki futbol sahalarında bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Evlat hasretiyle ailece eylemdeler

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti 833'üncü gününde de devam ediyor.

Diyarbakır'ın 2055 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak dev proje

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'ın 2055 yılına kadar su ihtiyacını karşılayacak projenin boru kaynak töreni, Vali Münir Karaloğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Diyarbakır'da 'Selahattin Eyyubi Uyanış Gençlik Kampı' gençlerin gözdesi olacak

Diyarbakır'ın Dicle ilçesindeki Kralkızı Barajı gölü kıyısında inşa edilen 'Selahattin Eyyubi Uyanış Gençlik Kampı'nda çalışmalar sürüyor.

Sis kazayı beraberinde getirdi, otomobil şarampole devrildi: 4 yaralı

Elazığ'da etkili olan sis kazayı da beraberinde getirdi. Otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, biri çocuk 4 kişi yaralandı.

Şahin Kendirci hayranlarıyla buluştu

Sanatçı ve oyuncu Şahin Kendirci, Malatya'da sanatseverlerle buluştu.

Adil Gevrek'ten Alanyaspor maçı öncesi açıklamalar

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, 'Son iki haftadır takımımız iki önemli takıma karşı önemli mücadele vererek 2 puan aldı, Alanyaspor maçında alacağımız galibiyetle yolumuza devam etmek istiyoruz' dedi.

Bingöl'de araç duvara çarptı: 3 yaralı

Bingöl'ün Solhan ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari araç duvara çarptı, kazada 3 kişi yaralandı.

Malatya Eğitim Vakfı kadın kollarında nöbet değişimi

Malatya Eğitim Vakfı'nın (MEV) Malatya Şubesi Kadın Kolları başkanlığına Deniz Akdeniz Topçu getirildi.

Ziraat oda başkanları Malatya Büyükşehir'in hizmet ve yatırımlarını gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticilere yönelik yapılan hizmet ve yatırımlar Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı tarafından Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve ilçe ziraat oda başkanlarının katıldığı bir programla tanıtımı gerçekleştirildi.

Kayseri, ligdeki ilk galibiyetini Elazığ karşısında aldı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında B. Kayseri Basketbol, Elazığ İl Özel İdare'yi deplasmanda 92-75 yendi ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Çimento yüklü tır otomobille çarpıştı: 1 yaralı

Malatya'da çimento yüklü tırla otomobil çarpıştı. Kazada araçta sıkışan otomobil sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.