Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Veteriner Fakültesi 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' gerçekleştirdi

Veteriner Fakültesini kazanan öğrenciler ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Dicle Üniversitesi 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezinde 'Türkiye'de Veteriner Hekimliği Öğretiminin 179. Yılı Beyaz Önlük Giydirme Töreni' gerçekleştirildi.

Elazığ'da sürücülere 'Bir Hareketine Bakar Hayat' eğitimi verildi

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Bir Hareketine Bakar Hayat' Projesi yurt genelinde olduğu gibi Elazığ'da başladı. Bu kapsamda kontrol noktasında durdurulan sürücülere eğitim verildi.

Bitki çayları için ezber bozan açıklama

Bitki çaylarını tekrar ısıtmanın veya uzun süre kaynatmanın sonucunda farklı maddelerin ortaya çıkmasına sebep olabildiğine ve özellikle kekiğin safra kesesi ve gebe hastalar için ciddi risk taşıdığına dikkat çeken Fırat Üniversitesi (FÜ) Tıp Fakültesi Temel İmmünoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fulya İlhan, adı bitkisel olunca her şeyin kolay ve zararsız olarak algılanmasının yanlış olduğunu kaydetti.

Maden ilçesinde bulunan 'Kavasbaşı evi' tescillendi

Elazığ'ın Maden ilçesinde bulunan 'Kavasbaşı evi' tescillenerek koruma altına alındı.

Diyarbakır'da anne ve babaların evlat nöbeti 832'inci gününde devam ediyor

Çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önündeki evlat nöbeti 832'inci gününde de devam ediyor.

Tarihi eser operasyonunda Meryem Ana heykeli ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda Meryem Ana heykeli ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

DİSKİ yerinden çıkarılan rögar kapaklarının yerine yenisini bırakıyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 4 merkez ilçede yerinden çıkarılarak farklı alanlarda değerlendirilen rögar kapaklarının yerine yenilerini bırakıyor.

İran Azerbaycan'ında Sözlü Kültür semineri

İnönü Üniversitesi Güney Asya Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (İNÜGAM) tarafından İran Azerbaycan'ında Sözlü Kültür (Güney Azerbaycan Folkloru) başlıklı seminer düzenlendi. Çevrim içi gerçekleştirilen seminere, Azerbaycan Milli İlimler Akademisi Folklor Enstitüsü Cenubi Azerbaycan Folkloru Şubesi Müdürü Doç. Dr. Metanet Abbasova konuşmacı olarak katıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen tatbikat gerçeği aratmadı

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Hastane Afet Planı kapsamında Deprem, Yangın, Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ve Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

Voleybol il şampiyonası maçları sona erdi

Malatya'da liseler arası gençler voleybol il şampiyonası maçları sona erdi.

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor maçı ile birlikte çıkışa geçmek istiyor

Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Alanyaspor'u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, bu maçla birlikte çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

İş ve aş sağlayan işletmelere destek

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde yeni açılan tekstil fabrikası işsizlere istihdam sağlıyor.

İnönü'ye öğretim üyeleri alınacak

Malatya İnönü Üniversitesi'ne 18 öğretim üyesi alınacak.

Elazığ Belediyesi tarafından görüntü kirliliğine son

Elazığ'da binaların duvarlarına yazılan ve görüntü kirliliğine neden olan yazılar Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından siliniyor.

Suç makinaları polis ekipleri tarafından yakalandı

Elazığ'da iki ev ve bir otomobilden hırsızlık yapan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. 55 ayrı suçtan sabıkaları olan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Köye inen dağ keçisi zarar görmesin diye nöbet tuttular

Elazığ'da yolunu şaşırarak köye inen dağ keçisinin zarar görmemesi için koruma altına alan köylüler, yetkililer gelene kadar hayvanın başında saatlerce nöbet tuttu.