Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Keban'da elma ağacı mevsimleri şaşırdı, kış ayında yaprak açtı

Elazığ'ın Keban ilçesinde kış ayında elma ağacı yaprak açtı, görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Taş atan çocuklara dokunularak topluma kazandırılıyor

Diyarbakır'da bir dönemler zırhlı polis araçlarının taşlandığı ve suç oranının çevre bölgelere göre kıyasla daha fazla olan mahalleye giden İl Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Aşkın ve beraberindeki polisler, çocukların topluma yararlı olmaları konusunda farkındalık projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine ayakkabı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Metruk binadaki bıçaklı kavga: 1 yaralı

Malatya'da metruk bir evde iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralanırken, olayın şüphelisi kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

10'uncu Malatya Film Festivali başladı

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe belediyelerinin iş birliğiyle 10'uncusu düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivali başladı.

DTSO Başkanı Kaya: 'İnşaat malzemelerindeki fiyat artışları spekülatiftir'

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat malzemelerindeki fiyat artışlarının spekülatif olduğunu söyledi.

Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride uçtu

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride uçtu. Kazada sürücü yaralandı.

Vali Toraman: Kask takmak bir tercih değil, bir zorunluluktur

Elazığ'da yaşanan kazalarda ölüm ve yaralanma oranlarını en aza indirmek amacıyla motosiklet sürücülerine ücretsiz kask dağıtıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu bekleyen ailelerden ziyaretin iptal edildiği iddiasına tepki

Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan aileler, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinin suikast gerekçesiyle iptal edildiği iddialarına tepki gösterdi.

Diyarbakır'da anne ve babaların evlat nöbeti 831'inci gününde

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti 831'inci gününde de devam ediyor.

18 yıl önce cinayete kurban giden şahsın cesedi bulundu

Elazığ'da, 18 yıl önce kayıp ilanı verilen fakat polisin titiz çalışması sonucu cinayete kurban gittiği belirlenen şahsın cesedine ulaşıldı.

Diyarbakır'da çayda kadın cesedi bulundu

Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Sinek Çayı'nda bir kadın cesedi bulundu.

Milli Güreşçi Mehlika Öztürk, Malatya İdmanyurdu'na transfer oldu

Edirne Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinde (TOHM) milli takım seçmelerine hazırlanan Milli Güreşçi Mehlika Öztürk (24), Malatya İdmanyurdu Kulübü'ne transfer oldu.

Evlat nöbetindeki ailelerden İnsan Hakları Günü'nde HDP'ye tepki

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 831 gündür evlat nöbetinde olan aileler, 10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde HDP'ye tepki gösterip evlatlarını istedi.

Halk Eğitim Merkezinde usta öğreticilere aşı farkındalığı eğitimi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından ortaklaşa olarak bir süredir kent genelinde yürütülen aşı farkındalığı eğitimleri bu kez de Elazığ Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerine yönelik olarak devam etti.

Başkan Gürkan, Malatya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz aylarda kurulan muhtar derneklerinden Malatya Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, dernek Başkanı Şahin Demirci ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

MHP'li vekilden tütün yasas için erteleme talebi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, TBMM'deki konuşmasında, tütün yasasının 31 Aralık 2023'e kadar ertelenmesini istedi.