Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan lazer epilasyonu uyarası

Uzman Estetisyen Zübeyir Dalmış, lazer epilasyonu yaptıranlara önemli uyarılarda bulundu.

Bismil Atık Su Arıtma Tesisinin yüzde 95'i tamamlandı

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 2022'de tamamlayıp hizmete açmayı hedeflediği Bismil Atık Su Arıtma Tesisinde çalışmalar devam ediyor.

İşadamı Dengiz'den yatırım ve istihdam seferberliği

İnşaat alanında yaptıkları çalışmalar kadar hayır işlerinde de adından söz ettiren işadamı Hüseyin Dengiz çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceğini belirtirken, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulmak için tüm işadamlarına yatırım ve istihdam yapılması çağrısında bulundu.

Kedi ve köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor

Elazığ'da bir esnafın iş yerinde beslediği kedi ve köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor.

Evinin bahçesindeki serada uyuşturucu ekmiş

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı. Zanlının evinin bahçesindeki serada 241 kök kenevir ele geçirildi.

Diyarbakır'da sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi

Diyarbakır'da 4 gündür etkisini sürdüren sis nedeniyle trafikte aksamalar meydana gelirken, Diyarbakır-İstanbul, Diyarbakır-Ankara ve Diyarbakır-İzmir uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Diyarbakır'da destek AFAD gönüllülerinin kimlik takdim töreni tamamlandı

Diyarbakır'da Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) gönüllülüsü projesi kapsamında eğitimlerini başarıyla tamamlayan 250 kişiye, törenle kimlik kartları takdim edildi.

Otomobilden 46 adet sikke çıktı

Diyarbakır'da bir otomobilde Bizans dönemine ait 46 adet sikke, tabanca, fişek ve bıçak ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

Malatya'da televizyon kanalında yangın

Malatya'da yayın yapan bir televizyon kanalının bulunduğu binada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Diyarbakır'da öğrencilerin kavgasına aileler de karıştı: 1 ölü, 12 yaralı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde öğrenci servisinde çıkan tartışma ailelerin de karışmasıyla taşlı sopalı silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 7'si ağır 12 kişi yaralandı.

Şire ve buğday pazarlarındaki yeni dükkanların fiyatları belirlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyanın kayısı başkenti Malatya'da, ekonomiye ciddi katma değer sağlayan kayısı ile ilgili örnek bir proje hayata geçiriliyor. 7 tip modelden oluşan ve en küçüğü 123 metrekare, en büyüğü ise 660 metrekare olan 464 dükkn ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ortalama metrekare birim fiyatlarını açıkladı.

Malatya'da 11 ayda 601 bin 671 yolcu uçakla taşındı

Malatya Havalimanı'nda yolcu trafiği bu yılın 11 ayında 601 bin 671, uçak trafiği ise 5 bin 74 olarak gerçekleşti. Geçtiğimiz kasım ayında Malatya Havalimanı'nda 85 bin242 yolcuya hizmet verildi.

PKK/KCK terör örgütü propagandasına 2 gözaltı

Malatya'da, sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilen iki şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Efeler Ligi: Bingöl Solhan Spor: 0 - Ziraat Bankkart: 3

Axa Sigorta Efeler Ligi 12. hafta karşılaşmasında Ziraat Bankkart'ı konuk eden Bingöl Solhan Spor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Fırat Dicle 1'inci Alt Havza Yönetim Heyeti toplantısı gerçekleşti

Elazığ'ın ev sahipliğinde Fırat Dicle 1'inci Alt Havza Yönetim Heyeti toplantısı gerçekleşti.

Elazığ trafiği 7gün 24 saat denetleniyor

Elazığ'da polis ekipleri, 7/24 esasına göre kent genelinde trafik uygulaması gerçekleştiriyor.