Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

6 ülkenin gençlik çalışanı Diyarbakır'da buluştu

Diyarbakır'da bulunan Gençlik ve Değişim Derneği, Erasmus Programı Avusturya Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 'Youth Without Borders' eğitim kursunu gerçekleştirdi.

Kovancılar sentetik sahada sona gelindi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençler için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl tribün ve çevre düzenlemesi yapılan Kovancılar ilçe sahasında yapımı devam eden giyinme odaları, hakem odaları ve kafeterya fiziki olarak yüzde 95 seviyesine gelerek sona yaklaştı.

Belediye çalışanlarına ilk yardım eğitimi verildi

Elazığ Belediyesi çalışanlarına yönelik ilk yardım eğitimi verildi.

Yenişehir Belediyesi nitelikli kalifiyeli eleman yetişmek için kurslar açtı

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi tarafından nitelikli iş gücünü artırmak ve firmaların personel ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulan Yenişehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarına (YESMEK) kayıtlar başladı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın: 'AK Partiyi AK Parti yapan halktır'

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın tarafından başlatılan, ilçe ziyaretleri Kocaköy ilçesiyle devam etti.

Başkan Güder, muhtarların sorunları dinledi

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede görev yapan 18 mahalle muhtarıyla istişare ve hizmet toplantısında bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Toplantı sonrası konuşan Başkan Güder, 'Battalgazi'de yaşayan herkesin fikri bizim için değerlidir' dedi.

Çocuklarını eski eşinden isteyen baba, boşandığı eşinin kocası tarafından silahla vuruldu

Diyarbakır'da boşandığı eşinin başkasıyla evlenmesi üzerine çocuklarını geri isteyen şahıs, eski eşinin kocası tarafından sokak ortasında silahla vuruldu.

12 Bingölspor, Çınar Belediyespor'u ağırlayacak

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, hafta sonu Çınar Belediyespor'u kendi evinde konuk edecek.

Temizlik görevlisi, yerde bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Malatya'da Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görev yapan Murat Dönmez, Yakınca Mahallesindeki çevre temizliği sırasında yerde bulduğu ve içerisinde 4 bin 500 TL bulunan cüzdanı sahibine teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

Evlat nöbetindeki ailelerden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önündeki başlattığı evlat nöbeti 830'uncu gününde de devam ederken, aileler yarın Diyarbakır'a gelmesi beklenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklamada bulunarak, Kılıçdaroğlu'nun şimdiye kadar nerede olduğunu sordu.

Lise öğrencileri Fırat Üniversitesini gezdi

Elazığ Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Fırat Üniversitesi'ni (FÜ) gezdi.

Dronelerle 11 milyon liralık kaçak elektrik önledi

Dicle Elektrik AŞ, yaklaşık 3 yıldır gündüz ve gece görüşlü droneler sayesinde sorumluluk bölgesinde 11 milyon liralık 6 milyon kWh kaçak tüketim ortaya çıkardı.

Yeşilyurt lezzetleri 7.Dünya Helal zirvesine damga vurdu

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyinin girişimleri neticesinde Coğrafi İşaret Tescil Belgesine kavuşan Yeşilyurt Mutfağının eşsiz lezzetleri, Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşen 7. Dünya Helal Zirvesi'nde ki uluslararası yarışmada 3 altın ile ödüllendirilip Türkiye Birincisi olmaya hak kazandı.

Meteoroloji vatandaşları uyardı

Elazığ'da sağanak yağış etkili olurken meteoroloji sel, su baskınları ve ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı vatandaşları uyardı.

Tunceli'de yaban keçisi avlayan 2 kişiye 126 bin lira ceza

Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'nde koruma altında bulunan 2 yaban keçisini avlayan 2 şahsa toplam 126 bin TL cezai işlem uygulandı.

80 yaşındaki baba ve damadı 12 yaşındayken kaçırılan Helin için evlat nöbetine katıldı

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti 830 gündür sürerken, 8 yıl önce 12 yaşındayken zorla dağa kaçırıldığı iddia edilen Helin Bozanlı'nın babası ve eniştesi de eyleme katıldı. Aile sayısı 248'e yükselirken, Helin'in eniştesi Agit Demir, Helin'in bir an önce kaçıp güvenlik güçlerine teslim olması çağrısında bulundu.