Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kayapınar Belediyesi'nden 85 okula 35 bin kitap

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçe Belediyesi'nce ilçedeki ilk orta ve lise olmak üzere 85 okula 35 bin kitap dağıtıldı. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ünal Koç, tüm okullarda çalışmaların istisnasız yürütüldüğünü kaydetti.

'Mobil Trafik Eğitim Tırı' Diyarbakır'da

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'da getirilen mobil eğitim tırında polisler tarafından öğrencilere teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında evinde A.Alanyaspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Elazığ polisinden sahte para operasyonu

Elazığ'da polisin yaptığı sahte para operasyonunda 600 Amerikan Doları ele geçirilirken, bir şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiyopya'daki Tigray krizi web seminerde tartışıldı

İnönü Üniversitesi Afrika Araştırmaları Merkezi (İNÜAFAM) Etiyopya'daki Tigray krizi konulu bir web semineri düzenledi.

Gazeteci-Yazar Raşit Kısacık koronaya yenildi

Malatyalı Gazeteci-Yazar Raşit Kısacık yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.

Elazığ İl Özel İdare hazırlıklara başladı

Elazığ İl Özel İdare, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında evinde oynayacağı B. Kayseri Basketbol maçı hazırlıklarına başladı.

18 yıl önce işlenen cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Elazığ'da polis ekipleri, 2003'te kayıp başvurusu bulunan şahsın öldürülmüş olabileceği düşüncesiyle dosyayı yeniden açtı. Polislerin titiz çalışmaları sonucu yakalanan 2'si kadın 9 şüpheli, kayıp ilanı verilen şahsı öldürdüklerini itiraf etti. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

'11. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay iş birliğiyle düzenlenen 11. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında Diyarbakır'da dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

İleri yaştan dolayı çocuğu olmaz dendi, müjdeli haberi aldı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki Zehra Atmaca, ileri yaş gurubu olduğu için çocuğu olmaz dendi, Diyarbakır'da PRP, fitoterapi ve akupunktur tedavileriyle müjdeli haberi aldı.

Kaymakam annesiyle birlikte evlat nöbetindeki aileleri ziyaret etti

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Gözlet, annesi Hatice Gözlet ve beraberindekilerle birlikte HDP il binası önünde 828 gündür evlat nöbetinde olan ailelere destek ziyaretinde bulunarak, acılarını paylaşıp gül verdi.

Türkiye'de bir ilk, organları ters yerde olan hastadan böbrek nakli yapıldı

Şırnak'ın İdil ilçesinde yaşayan Sait Çin, böbrekleri iflas etmek üzereyken eşi Saliha Çin Diyarbakır'da böbrek bağışı yapmak istedi. Tahlilleri yapılan Çin'in 25 bin insanda bir görülen Situs İnversus Totalis olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır'da oğlunu öldürüp çocuğunu ve eşini ağır yaralayan zanlı tutuklandı

Diyarbakır'da bıçakla çocuğunu öldüren, eşini ve diğer çocuğunu yaralayan zanlı, sabah adliyeye sevk edilmişti. Mahmut B., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Başkan Çınar, yol açma ve genişletme çalışmalarını inceledi

Çarmuzu Mahallesi'nde toplam uzunluğu 1,2 kilometre olan imar yolunda devam eden çalışmaları inceleyen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' İlçemizin dört bir tarafındaki imar ve kadastro yollarımızı teker teker açarak, bütün yaşam alanlarımıza ve sanayi bölgelerimize ulaşımı daha rahat ve konforlu hale getiriyoruz' diye konuştu.

Başkan Güder, pazarcı esnafının taleplerini dinledi

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mücelli Caddesi'nde kurulan semt pazarını ziyaret ederek, pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Şehidin adı okulda yaşatılacak

Elazığ'da Murat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin adı, Korgeneral Hulusi Sayın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirildi.