Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Diyarbakır'da Narin isimli kızın hayalini okuyan hayır sever platform, sürpriz yaptı

Diyarbakır'da sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine 'Çocuklar Üşümesin Platformu' gönüllüleri ismini veren bir grup, çocuklara hayallerini sorup kağıt dağıttılar. Küçük bir kızın duygusal cevabını alan platform üyeleri harekete geçip kıza sürpriz yaptı.

Malatya'da sanayi sitesinde korkutan yangın

Malatya'da sanayi sitesinde çıkan yangında 2 iş yerinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Doğum günü 'meşalesi' elinde patladı

Malatya'da doğum gününü kutlayan 17 yaşındaki gencin elinde 'meşale' patladı. Patlama sonucu yaralanan genç hastanede tedavi altına alındı.

Elazığ'da öğretmenevi yapılması için imza kampanyası başlatıldı

Elazığ'da Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şube tarafından, yeni öğretmenevi ve yeni Milli Eğitim Müdürlüğü binasının yapılması için imza kampanyası başlatıldı.

Malatya'nın okul sorunu 2 yılda bitecek

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) ziyaretinde konuşan Vali Aydın Baruş yaklaşık 2 yıl sonra Malatya'nın fiziki anlamda okul probleminin kalmayacağını söyledi.

Diyarbakır'da Paris İklim Antlaşması ve Avrupa Yeşil Mutabakatı paneli gerçekleştirildi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi, Diyarbakır OSB, İktisadi Kalkınma Vakfı ve AB Türkiye Delegasyonu ortaklığıyla Paris İklim Anlaşması ve Avrupa Yeşil Mutabakatı, Türkiye-AB gümrük birliğinin güncellenmesi ve finansman kaynakları konulu panel düzenledi.

Kuluncak'ta bin 370 dekar tarım arazisi suya kavuşacak

Malatya'nın Kuluncak İlçesi'nde bin 370 dekar tarım arazisi 2022'de sulanacak.

Karaloğlu ailesi, 'Ebru Sanatının Minik Kalplerden Yansıması' sergisini açtı

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte 'Ebru Sanatının Minik Kalplerden Yansıması' sergisini açtı.

Bağlar Belediyesi'nden örnek uygulama, yardım kolileri yerine alışveriş çeki

Diyarbakır'da sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken AK Partili Bağlar ilçe Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların rencide olmasını önlemek amacıyla alışılagelen yardım kolilerinin yerine alışveriş çeklerini kullanıyor.

Diyarbakır'da ailesine dehşeti yaşatan katil zanlısının ilk ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da, 18 yaşındaki oğlunu öldüren, eşini ve kızını da ağır yaralayan zanlının ilk ifadesine ulaşıldı. Zanlının ilk ifadesinde eşinin kendisini aldattığı için olayı gerçekleştirdiğini öne sürdüğü öğrenildi.

Elazığ'da 107 bin çiçek toprakla buluştu

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kent genelinde 100 bin adet lale ile 7 bin 500 adet sümbül soğanını toprakla buluşturdu.

DBB'den 7 bin öğrenciye ders kitabı desteği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, LGS, TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan 7 bin öğrenciye yardımcı kaynak kitabı hediye etti.

Başkan Gürkan, STK başkanları ile bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, STK başkanları ve Şire Pazarı esnafları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Diyarbakır'da trafik güvenliği için bin 338 kilometre yol çizgisi yapıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte emniyetli bir ulaşım ağı oluşturmak için 11 ayda 641 kilometresi merkez, 697 kilometresi kırsalda olmaz üzere bin 338 kilometre yol çizgi çalışması yaptı.

Başkan Şerifoğulları, sahadaki çalışmaları inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde sürdürülen belediye çalışmalarını inceledi.

AK Parti İl Başkanı Aydın: Tarihin en önemli seçimine hazırlanıyoruz

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve ekibi, ilçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya geldi.