Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gençlerin 'kız' kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Malatya'da iki grup arasında 'kız' meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı, 7 kişi gözaltına alındı.

Tunceli'de etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinden çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Tunceli'de süren Eren Kış-6 (Mercan Dağları) operasyonunda etkisiz hale getirilen 6 teröristin üzerinden çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Başkan Demez'den eşitlik vurgusu

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, kadın haklarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Kadınların eşit fırsat ve imkanlardan faydalanabiliyor olmaları büyük önem taşımaktadır' dedi.

BAL: Fırat Üniversitesi: 4 - Kovancılarspor: 1

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 6. haftasında Elazığ Derbisi'nde Fırat Üniversitesi, Kovancılarspor'u 4-1 mağlup etti ve liderliğe yükseldi.

Elazığ'da eski kız arkadaşının evini kundaklayan şahıs tutuklandı

Elazığ'da eski kız arkadaşının evini kundaklayan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'ın tek kadın muhtarı çocuklara giysi paketi hediye etti

Diyarbakır'ın tek kadın muhtarı Dilek Demir, soğuk havalarla birlikte ihtiyaç sahibi 50 çocuğa giysi paketi hediye etti.

Başkan Şerifoğulları: Her canlı yaradanımızın bize emanetidir

Her canlının yaşam hakkına sonuna kadar sahip çıktıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Şehrimizin dört bir yanında yer alan 90 parka su ve mama kapları yerleştirdik. Bu çalışmamızı daha da yaygınlaştıracağız' dedi.

Arslantepe Bilardo Şampiyonası sona erdi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde düzenlenen Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası nefes kesen final müsabakasıyla sona erdi.

Bağlar Belediyespor, liderle berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 2. Grup'ta yer alan Bağlar Belediyespor, zirve yarışını yakından ilgilendiren önemli maçta Mazıdağ Fosfatspor'la 1-1 berabere kaldı.

Evlat nöbetindeki baba Nurettin Ödümlü, HDP'ye ateş püskürdü

Diyarbakır'da, evlat nöbetindeki ailelerin HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti 826'ncı gününde kararlılıkla devam ediyor.

Başkan Gürkan, ziraat oda başkanlarıyla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve ilçelerdeki ziraat odalarının başkanları ile ile MASKİ Genel Müdürlüğünde bir araya gelerek yapılan çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulundu.

BAL: Elazığ Yolspor: 1 - 12 Bingölspor: 1

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 6. haftasında Elazığ Yolspor, evinde karşılaştığı maçta 12 Bingölspor'la 1-1 berabere kaldı.

Vakaların düştüğü Elazığ'da vatandaşlardan 'kurallara uyalım' çağrısı

Elazığ'da korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ederken, aşılanma oranında da artış sürüyor. Vatandaşlar, kış aylarının gelmesiyle vakaların artmaması için daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

DBB Atletizm Takımı, Türkiye yarı finallerinde

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 4 Aralıkta Mardin'de yapılan Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışlarında elde ettiği başarılarla yarı finale çıktı.

Sezai Karakoç anısına şiir dinletisi düzenledi

Yeşilyurt Belediyesi ile Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanlığı işbirliğiyle başlatılan 'Aileyi Korumak Fethimizdir' Projesi kapsamında 16 Kasım 2021 tarihinde hayatını kaybeden şair, yazar ve düşünür merhum Sezai Karakoç anısına düzenlenen şiir dinletisi, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Dünya Gönüllüler Günü'nde AFAD gönüllüleri İstanbul'da buluştu

Diyarbakır İl AFAD Müdürlüğü bünyesindeki gönüllüler, Dünya Gönüllüler Günü'nde İstanbul'da düzenlenen etkinliğe katıldı.