Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Karaloğlu, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlar ve ailelerine etkinlik düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde özel çocuklar yalnız bırakılmadı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle gittiği bir rehabilitasyon merkezinde farklı hastalık ve benzeri engeli bulunan özel çocukları ile bir araya gelen Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, 'Her sağlıklı insan yarının Engelli adayıdır. Sadece bir gün değil, her zaman yanlarındayız' dedi.

Elazığ'da engelliler dolasıya eğlendi

Elazığ'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Eyşan Özgü Bakım Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte engelli bireyler doyası eğlendi.

Battalgazi'de anlamlı etkinlik

Malatya Battalgazi Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde farkındalık etkinliğine imza atıldı. Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde öğrenim gören özel gereksinimli çocukların farklı gösteriler sunduğu program renkli anlara sahne oldu.

İki hafta HDP binasına giren gençten 7 yıldır haber alınamıyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin evlat nöbeti 824'üncü gününde de sürüyor.

Nöroloji Uzmanı Dr. Kapan'dan önemli açıklamalar

Tükenmişlik sendromunun kendiliğinden geçebilen bir durum olmadığını belirten Nöroloji Uzmanı Dr. Oktay Kapan, 'Uzun süre boyunca tedavi edilmeden ilerlemesine izin verilirse depresyon, kalp hastalığı ve diyabet gibi ciddi fiziksel veya psikolojik hastalıklara yol açabilir' dedi.

Bingöl'de 6 odalı sığınak imha edildi

Bingöl'de devam eden Eren-Kış-6 operasyonları kapsamında bölücü terör örgütü PKK'ya ait 6 odalı sığınak, jandarma ekiplerince imha edildi.

Diyarbakır'da engelliler unutulmadı

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli bireyler unutulmayarak kutlama programı düzenledi.

Jandarma ekipleri özel çocukları unutmadı

Elazığ'da jandarma ekipleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde özel çocukları unutmadı.

Elazığ'da engelli öğrencilerin yaptığı eserler sergilendi

Elazığ'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla açılan stantta engelli öğrencilerin yaptığı eserler sergilendi.

Elazığ polisi özel ve engelli çocuklarla bir araya geldi

Elazığ'da polis ekipleri, 'Bilinçli Nesillerle Mutlu Yarınlara' projesi kapsamında özel ve engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Elazığ'da dilenci operasyonları sürüyor

Elazığ'da zabıtanın yaptığı operasyonda bugün 25 dilenci toplanarak ceza kesildi. Bir yılda ise bin 900 dilencinin toplandığı ve 387 bin 600 lira para cezası kesildiği bildirildi.

Dünya Engelliler Günü'nde, engelli sağlık personelini darp etti

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir hasta yakını, Dünya Engelliler Günü'nde engelli sağlık personelini darp etti.

Elazığspor'da Yiğitcan Erdoğan'ın Covid-19 testi pozitif çıktı

Arnavutköy Belediyespor maçı öncesi rutin PCR testlerine giren Elazığspor'da takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan'ın Covid-19 sonucu pozitif çıktı ve karantinaya alındı.

Elazığspor'dan genel kurur kararı

Elazığspor'da Serkan Çayır başkanlığındaki yönetim kurulu Olağan Genel Kurul kararı aldı.

Diyarbakır Travel Turkey İzmir Turizm Fuarında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 15'incisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresinde yerini alırken, fuarda konuşan Vali Münir Karaloğlu, 'Şehrimizin değerlerini İzmir'de bütün ülkeye bütün sektöre tanıtılacak' dedi.