Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyükşehir Belediyespor atletizm takımı bölgesel kros Ligi 2. kademe yarışlarına katılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor atletizm takımı, 4 Aralıkta Mardin'de yapılacak Bölgesel Kros Ligi 2. kademe yarışları öncesinde moral depoladı.

Diyarbakır'da 'Engelsiz Müzik Korosu' kulakların pasını silecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, farklı engel gruplarından bireylerin yer aldığı 'Engelsiz Halk Müziği Korosu' oluşturdu.

Fendoğlu, İüniversitedeki işçilerin sorunlarını dile getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, meclis genel kurulda İnönü Üniversitesi'ndeki işçilerin özlük haklarının düzeltilmesi konusunu gündeme getirdi.

Tekstil atölyesindeki yangın paniği

Malatya'da 4 katlı bir binanın zemin katında bulunan tekstil atölyesinde yangın çıktı. Kısa sürede dumanların binayı sardığı yangında yaralanan olmaz iken işletmede büyük çaplı maddi hasar oluştu.

TSO Meclis Başkanı Yaşar'dan birlik ve beraberlik mesajı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, 'Biz reel sektör olarak ülkemiz için çalışmaya, üretmeye, istihdam oluşturmaya gönüllüyüz. Öncelikli talebimiz ise belirsizlik ortamının bir an önce son bulması ve iş dünyasının önünü görmesidir' dedi.

Elazığ'da kedi, köpek ve gelinciklere 'Pasaport ve Mikroçip' zorunluluğu

Elazığ'da kedi, köpek ve gelinciklere 'Pasaport ve Mikroçip' zorunluluğu uygulaması başlıyor.

Elazığ TSO mükemmeliyet merkezine dönüşüyor

Türkiye Odalar Birliği Başkanlığı öncülüğünde mükemmeliyet merkezine dönüştürülen 21 odadan birisi Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

Bilardo şampiyonasının açılışını Başkan Güder gerçekleştirdi

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pandemi nedeniyle uzun süre sosyal faaliyetlerden uzak kalan vatandaşlar için Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen 'Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nın startını verdi.

Hazro'da taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga: 1'i ağır 8 yaralı

Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde kooperatif yönetimi ile dolmuşçuluk yapan ailenin bireyleri arasında çıkan sıra kavgasında 1'i ağır, 8 kişi yaralandı. 5 kişinin gözaltına alındığı kavga, cep telefonuyla görüntülendi.

Elazığ'da jandarma ekiplerinden kış lastiği denetimi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 Aralıkta başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması nedeniyle kış lastiği denetimi yaptı.

Malatya Barosu'ndan Engelliler Günü mesajı

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Diyarbakır'da AFAD'ın gönüllü sayısı 7 bin kişiye ulaştı

Diyarbakır Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile afet ve acil durumlarda profesyonel ekiplere destek olacak gönüllülük sistemine kayıt olan ekiplere eğitim vermeye devam ediyor.

Milletvekili Fendoğlu'ndan Engelliler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Fendoğlu, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Diyarbakır'da trafik kazası: 2 yaralı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde bir aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi kişi yaralandı.

Başkan Beyoğlu engelli çocuklarla bir araya geldi

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde çeşitli kategorilerdeki çocukların eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Dicle Üniversitesi pandemiye rağmen yılda 25 kemik iliği nakli gerçekleştirdi

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastaneleri, pandemiye rağmen bir yılda yaklaşık 25 kemik iliği nakli gerçekleştirdi.