Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Bülbüloğlu'ndan Engeliler Günü mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitler Derneği (MİMDER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Malatya'da koyun kırkma eğitimi

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, tarafından şaftlı koyun kırkım makinası saha eğitimi uygulamalı olarak yetiştiricilere verildi.

DİSKİ haftalık ortalama 214 arızaya müdahale ediyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, 4 merkez ilçede haftalık ortalama, 214 kanalizasyon ve içme suyu arızasına müdahale ediyor.

Kayısının, fındık ile tatlı buluşması

Türkiye'nin AB Coğrafi İşaret belgeli ürünlerinden biri olan Malatya Kayısı ile Giresun'un meşhur fındığı bir araya gelince ortaya da damakları çatlatan bir lezzet çıktı.

Fırıncılar stokçulara tepki gösterdi

Elazığ'da stokçuluk yapıldığı için un alamaz duruma geldiklerini ve bu yüzden ekmeğe zam yapıldığını aktaran fırıncılar, stokçuluğun önüne geçilmesi için yardım istedi.

Bölgenin genç CEO'su Elaldı: 'Gençlik var ise umut her zaman vardır'

Diyarbakır'ın kurtuluş reçetesinin gençlikten geçtiğine, bölgenin üretim, istihdam ve turizmle bir yerlere geleceğine vurgu yaparak dezavantajlı gurupların ve gençlerin topluma kazandırılması noktasında özel çalışmalar yapılması gerektiği söyleyen bölgenin en genç CEO'su Ömer Elaldı, gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ve istihdama kazandırma projelerini devam ettiriyor.

Minik öğrencilerden engellilere videolu destek

Elazığ'da bir ilkokulda eğitim gören öğrenciler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında işaret dili ile şarkı söyledi.

11 yıllık evlat hasreti son buldu

Diyarbakır'da 11 yıllık çocuk hasreti çeken Seher ve Oktay Çiçek çifti, fitoterapi ve akupunktur tedavileriyle müjdeyi aldı.

İnönü Üniversitesi'nde 'Sıfır Atık' projesi

Malatya İnönü Üniversitesi Yeşil Kampüs Koordinatörlüğü tarafından başlatılan sıfır atık projesi kapsamında, kampüste atık kutuları ve atık depolama merkezleri kuruldu.

Elazığ'da büfeye silahlı saldırı: 1 yaralı

Elazığ'da bir büfeye düzenlenen silahlı saldırıda, büfe çalışanı yaralandı.

Hırsızı kovalarken, dükkanı emanet ettiği müşteri tarafından ikinci şoku yaşadı

Diyarbakır'da bir iş yeri sahibi, hırsızı kovalarken dükkanını bıraktığı müşteri tarafından ikinci hırsızlık şoku yaşadı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti, araç takla attı: 1 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarken, araçta bulunanların yakınları, olay yerinde snir krizi geçirdi.

Down sendromlu Kemal, kaymakam koltuğuna oturdu

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Önder Koç, down sendromlu Kemal Karakoç'u makamında konuk etti. Makam koltuğuna oturarak kurum çalışanlarına talimatlar veren Kemal'in neşeli tavırları dikkat çekti.

Elazığ'da vatandaşlar sabah namazında buluştu

Elazığ'daki Sürsürü Yeşil Cami'de, Sabah Namazında Buluşuyoruz etkinliği gerçekleştirildi.

DÜ'de 'Diyabet ve engellilik' paneli yapıldı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 'Diyabet ve Engellilik' paneli düzenlendi.

Kahtalı: 'Faizle, tefeciyle bu ülke kalkınamaz'

TBMM'de konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Türkiye'nin üretmekten başka bir şansı olmadığını ifade ederek Muhalefete sesleniyorum faiz baronlarının sözcüsü olmayın. Faizle, tefeci ile bu ülke kalkınamaz. Faiz ne kadar yüksek olursa üretim o kadar düşer dedi.