Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ailesini ve kendisini korumaya çalışan zanlıya 10 yıl hapis cezası

Elazığ'da geçtiğimiz yıl yaşanan silahlı kavgada kendisini ve ailesini korumaya çalışırken çıkan çatışmada 1 kişi hayatını kaybetmiş 2 kişinin de yaralandığı olaya karışan zanlı, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DÜ'de 'Hukukta çocuk hakları ve hukuk alanında kariyer fırsatları' konferansı

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu 'Dünya Çocuk Hakları Günü' kapsamında 'Hukukta Çocuk Hakları ve Hukuk Alanında Kariyer Fırsatları' konulu konferans düzenledi. Konferansa ilköğretim öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı, ağaca çarptı: 1 yaralı

Elazığ'da seyir halindeyken karşısına çıkan köpeğe çarpmak istemeyen otomobil sürücüsü, direksiyonu kırıp ağaca çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Tasarımcı Bayur, yurt dışına açılıyor

Yaptığı birbirinden şık ve güzel tasarımlarla adından söz ettiren Pınar Kurt Bayur bir sonraki adımının yurt dışına açılmak olduğunu söyledi.

Bedensel engelli Ayşe, el beceri kursunda engelini aşmak istiyor

Bingöl'de yaşayan doğuştan bedensel engeli olan Ayşe Aymaz, Aile Destek Merkezi'nde aldığı soğuk seramik eğitimi ile engelini aşmak istiyor. Ayşe, hedefinin ileride kurs hocası olarak engelli bireylere eğitim vermek olduğunu söyledi.

Pompalı saldırgan suç makinesi çıktı

Malatya'da bir ikamete pompalı tüfekle saldırı düzenledikten sonra kaçan şüpheli kovalamaca sonucu yakalandı. Şüpheli V.Ö.'nün 4 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Elazığspor'un cezası belli oldu

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Elazığspor ve Belediye Kütahyaspor'un aldığı cezalar belli oldu.

Eurocup: BC Prometey: 92 - Elazığ İl Özel İdare: 52

Eurocup Women B Grubu son hafta maçında Elazığ İl Özel İdare'de Ukrayna'da karşılaştığı BC Prometey'e 92-52 yenilerek, Avrupa defterini mağlubiyetle kapattı.

Lice'de PKK'ya ait cephane ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda Lice ilçesinde çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Malatya'da '7'den 70'e aşılan hayata bağlan' kampanyası başlatıldı

Malatya'da korona virüse karşı aşılama oranının artırılması amacıyla '7'den 70'e aşılan, hayata bağlan' kampanyası başlatıldı. Kampanyanın açılışında konuşan Malatya Valisi Aydın Baruş, virüse karşı tek silahın şuan aşılar olduğunu belirterek 'Aşısızlarda hastalığa yakalanma riski oldukça yüksek' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası: Yeni Malatyaspor: 3 - Akhisarspor: 1

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Akhisarspor'u uzatma dakikalarında attığı gollerle 3-1 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.

Diyarbakır'da trenin çarptığı 28 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Diyarbakır'da kimliği belirsiz kişilerce tren rayı etrafında bulunan güvenlik bariyerlerini oluşturan korkulukların kesilmesi ile birlikte karşıya geçmeye çalışan 28 yaşındaki genç, treninin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Azmin ismi Yeşim öğretmen: Engelleri aştı, 3 üniversite bitirdi 2'sine devam ediyor

Elazığ'da Serebral Palsi hastalığı ile dünyaya gelen ve ortopedik engelli olarak hayatına devam eden Yeşim öğretmen, engeline rağmen pes etmedi. 3 Üniversite bitiren Yeşim öğretmen, 2 üniversiteye ise devam ediyor.

'Gençlik, Şuur, Özgüven ve İletişim' konferansı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula işbirliği ile Malatya'da 'Gençlik, şuur, özgüven ve iletişim' konulu konferans düzenlendi.

DÜ'de 'Metamfetamin Kullanımı ve Karşılaşılabilecek Adli Durumlar' konferansı

Dicle Üniversitesi (DÜ) Adalet Meslek Yüksekokulu 'Metamfetamin (Kristal) Kullanımı ve Karşılaşılabilecek Adli Durumlar' konulu konferans düzenlendi.

Rektör Karabulut'tan hedeflere gençler ile ulaşılacağı vurgusu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, geleceğe en büyük yatırımların gençler olduğunu söyleyerek, ' Devletimizin 2023, 2053 ve 2071 hedef ve ideallerine gençlerimizin bilim, fedakarlık ve emekleri ile ulaşılacaktır' dedi.