Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Eski Bakan Tüzmen, Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan, 'Kürşad Tüzmen İle Benim Şehrim' isimli programının çekimleri için Malatya'ya gelen Devlet Eski Bakanı Kürşad Tüzmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı da makamında ziyaret etti.

Başkan Arıkan, Modern Sera Projesi müjdesini duyurdu

Fırat Kalkınma Ajansına sunulan Modern Sera Projesinin desteklenmeye hak kazandığını müjdeleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Proje ile ihtiyacımız olan bitkileri üretmenin yanı sıra, hem 4 farklı dalda düzenleneceğimiz kurslarla dezavantajlı gruplara eğitim vereceğiz hem de çiftçi ve üreticilerimize fide desteği sağlayacağız dedi.

Bağlar belediyesinden kırsal mahalleye, şehir merkezini aratmayan kalitede yol hizmeti

AK Partili Bağlar Belediyesi, Karacadağ bölgesinde yer alan Topraktaş Mahallesinde hem şehir merkezi hem de çevredeki yerleşim yerleriyle bağlantıyı sağlayan yeni yol kazandırdı. Geçtiğimiz yıllarda iki mahalle arasında sorun yaşanmasına yol açan ulaşım sorununu çözülmesini memnuniyetle karşılayan Topraktaş Mahallesi sakinleri, Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na teşekkür etti.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm, 112 çalışanlarıyla bir araya geldi

1-7 Aralık 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası kapsamında Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, 6 nolu acil sağlık hizmetleri istasyonunda sağlıkçıları ziyaret ederek günlerini kutladı.

Başkan Beyoğlu: 'Engelli dostu belediyecilik yapıyoruz'

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Beyoğlu, 'Son 19 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için cumhuriyet tarihinin en büyük adımları hayata geçirildi' dedi.

Kaymakam Koç'tan saldırıya uğrayan Dr. Tanelçi'ye ziyaret

Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, geçtiğimiz gün bir kadın hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak, yaralanan Aile Hekimi Dr. Aziz Tanelçi'yi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların pandemi süreciyle birlikte arttığına işaret eden Kaymakam Koç, saldırıların son bulması temennisinde bulundu.

Kayapınar'da 688 bebeğe 'Hoş geldin' paketi dağıtıldı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde doğum yapan kadınlar ve yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 688 bebeğe 'Hoş Geldin Kayapınar'ın Bebeği' paketi dağıtıldı. Ayrıca, 2021 yıl içerisinde bin 170 çölyak hastasına gıda kolisi verildi.

Rektör Kızılay'dan doktorlara yapılan maaş zammı memnuniyeti

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, bir ziyarette yaptığı konuşmada, 'Doktorlara yapılan maaş zammını takdirle karşılıyoruz' dedi.

Diyarbakır'da 'Mola evleri'nde son hazırlıklar yapılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, engelli bireylere sahip ebeveynlerin gündelik işlerini yapabilmeleri için çocuklarını bırakabilecekleri 'Gündüzlü Bakım Merkezi Mola Evi' çalışmalarında sona yaklaştı.

Diyarbakır'da engellilere moral etkinliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Aktif Yaşam Merkezinden faydalanan engellilere moral etkinliği düzenledi.

Elazığ'da silahlı kavga: 1 yaralı

Elazığ'da alacak verecek tartışmasında çıkan kavgada, 1 kişi silahla vurularak yaralandı.

Evlat nöbetindeki aileler çocuklarını istiyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 823. gününde de devam ediyor.

Karlıova'da mahsur kalan ailenin imdadına belediye yetişti

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dün akşam saatlerinde araçlarının yoldan çıkmasıyla mahsur kalan ailenin imdadına belediye yetişti.

Gümüş madalya sahibi Canpolat'ın hedefi dünya şampiyonluğu

Dünya Kick Boks Şampiyonasında gümüş madalya alarak Malatya'ya dönen sporcu Şeymanur Canpolat, hedef yükselterek, Dünya şampiyonu olmak istediğini söyledi.

Tutşi daha iyi hizmet için personelle bir araya geldi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, hizmet kalitesini, çalışanların moral ve motivasyonlarını artırmak için personelle bir araya geldi.

Malatya'dan ihracat rekoru

Malatya'dan 2021 Kasım ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 47 artışla 47 milyon 123 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Kasım ayında gerçekleştirdiğimiz ihracat rakamı, tarihimizin en yüksek aylık ihracatı olarak gerçekleşti' dedi.