Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İşe giden kadına köpekler saldırdı

Malatya'da işe gitmek için evinden çıkan bir kadına köpekler saldırdı. Çevredeki vatandaşların kurtardığı kadın hastaneye kaldırıldı.

Arguvan Belediyespor'da hedef şampiyonluk

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde (BAL) mücadele eden Malatya Arguvan Belediyespor çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 3.Bölge 1.Grupta yer alan Arguvan temsilcisi, ligin 5.haftasını bay olarak geçirdi. Ligde 9 puan ile 3.sırada yer alan Arguvan Belediyespor'da hedef şampiyonluk olarak belirlendi.

AK Parti 'den Başkan Gürkan'a teşekkür

AK Parti Arapgir İlçe Başkanı Ebubekir Taş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Battalgazi meclisi, aralık ayı olağan toplantısı tamamlandı

Malatya'nın Battalgazi Belediye Meclisi, Aralık Ayı 1.Oturum toplantısıyla 2021 yılı çalışmalarını tamamlarken, yılın son toplantısında ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ve komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

Malatya Ticaret Borsası sınıf yükseltti

Malatya Ticaret Borsası (MTB), TOBB tarafından yürütülen akreditasyon denetim sonucunda, C sınıfından yükselip B sınıfı tam standartlarında hizmet veren borsalar arasında yer aldı.

Arapgir'de kar etkili oldu

Malatya'nın Arapgir İlçesi'nde etkili olan yağmur yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü.

Malatya'da baltalı kavga: 5 yaralı

Malatya'da iki grup arasında açılır-kapanır elektrikli duba mevzusu yüzünden çıkan baltalı kavgada 5 kişi yaralandı.

Elazığ'da trafik kazası: 3 yaralı

Elazığ'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.

Sobadan sızan gazdan zehirlenen karı koca hastaneye kaldırıldı

Malatya'da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen karı koca hastanede tedavi altına alındı.

Sigarayı bıraktı topladığı parayla bin öğrenciye yemek fişi dağıttı

Elazığ'da yaşayan Yunus Saylan, 4 buçuk yıl önce sigarayı bırakıp şimdiye kadar 38 bin lira topladı. Topladığı paralarla Fırat Üniversitesinde okuyan bin öğrenciye yemek fişi dağıtırken, şehitler için de mevlit okuttu.

Acılı baba Şadin Elhaman'den HDP'ye tepki

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 822'nci gününde de devam ediyor.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın 'İnsanlarımızın yüreğine dokunacağız'

Diyarbakır 'ın Kulp ve Lice ilçelerinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları yapıldı.

Bağlar Belediyesinden kırsal mahallelere 247 kilometrelik yol

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, son üç yıllık dönemde 92 mezra ve 36 mahalleden oluşan 128 kırsal yerleşim yerine 247 kilometre yeni yol kazandırarak bu bölgelerdeki mahalle içi ulaşım sorununu çözüme kavuşturdu.

Sporcular kupalarıyla Başkan Beyoğlu'nu ziyaret etti

Ankara'da yapılan Atatürk'ü Anma Kupasında önemli bir başarıya imza atarak takım halinde Türkiye üçüncüsü olan Bağlar Belediyespor karate takımı sporcuları, elde ettikleri başarıyı Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile paylaştı.

Aracın arkasına bağlanıp eziyet edilen köpek bakıma alındı

Elazığ'da bir aracın arkasına bağlanıp sürüklenerek eziyet edilen köpek, bulunduğu yerden alınıp Fırat Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kanaat önderi İzol, 'Ekonomik İşbirliği Teşkilatı' toplantısını değerlendirdi

Doğu ve Güneydoğu Anadolunun önemli kanaat önderlerinden Araştırmacı, Yazar Ramazan İzol, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat kentinde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı Ekonomik İşbirliği Teşkilatı toplantısını değerlendirdi.