Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Akpunar resmen Elazığ Karakoçan'da

HD Elazığ Karakoçan FK, prensip anlaşmasına vardığı ve Elazığ'a davet ettiği Teknik Direktör Metin Akpunar'la resmi sözleşme imzaladı.

Aileler direniyor sayıları artıyor, 247. aile de eyleme katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 822'nci gününde de devam ediyor. Ailelerin direnişine 247. aile de katılarak evladını istedi.

Elazığ'a mevsimin ilk karı yağdı

Elazığ'ın Baskil ilçesinde mevsimin ilk kar yağdı.

Yenişehir belediyesi personellerine iş güvenliği eğitimi

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde, yönetmelikte geçen konular hakkında tüm çalışanlarına 'Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi' veriyor.

Elazığspor, Arnavutköy Belediye Gençlikspor maçına hazırlanıyor

Elazığspor, Arnavutköy Belediye Gençlikspor maçı hazırlıklarına yaptığı tek antrenmanla devam etti.

DİSKİ kentin geleceğine yön verecek olan projede çalışmalarını sürdürüyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kentin en önemli içme ve kullanma suyu kaynaklarından olan 'Dicle Baraj Gölü Havzası Koruma' planında çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt güreş sahası inşaatı hızla ilerliyor

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt güreş sahasıyla ilgili açıklamasında, ' Tarihi karakucak güreşlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ev sahipliği yapacak şekilde hizmete sunacağımız Yeşilyurt Güreş Sahamız, mimari yapısı, görsel zenginliği ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt'un turizm potansiyelinin hareketlenmesinde önemli bir rol üstelenecek' diye konuştu.

Bingöl'de 29 kilo esrar ele geçirildi

Bingöl'de jandarma tarafından icra edilen operasyonda 29 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Darende'ye mevsimin ilk kar yağışı sevindirdi

Malatya'nın Darende İlçesi'ne mevsimin ilk karı sevindirdi.

Mide ve bağırsaklardan uyuşturucu çıktı

Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin otogarda yaptıkları çalışmalarda şüphe üzerine hastaneye götürülerek tomografi çektirilen 3 İran uyruklu şahsın mide ve bağırsaklarında 7 kapsül halinde 265,24 gram metamfetamin maddesi, 57 kapsül halinde 523,9 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Malatya'da kumar baskını

Malatya'da, polis tarafından isimsiz bir işyerinde 5 şahsın kumar oynadığı tespit edildi.

Polisten sporculara pastalı kutlama

Malatya'nın Darende İlçesinde polis, bulunduğu kategoride namağlup olarak devam eden Darendespor genç futbol takımı sporcularına pasta kesti.

Diyarbakır'da 22 yaşındaki Kübra Ekin'den 18 gündür haber yok

Diyarbakır'da daha önce ekmek almak için evinden çıkan ve bir şahıs tarafından darp edilen 22 yaşındaki Kübra Ekin isimli genç kızdan 18 gündür haber alınamazken, polis ekipleri tarafından başlatılan incelemeler çerçevesinde kentte bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri (KGYS) kameraları ve evden çıkarak annesine alışveriş merkezine gittiğini belirten Ekin'in gittiği iddia edilen AVM'lerin kamera kayıtları incelemeye alındı.

Malatya beyaza büründü

Malatya'da mevsimin ilk kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili olurken şehir merkezinde hava sıcaklığı hissedilir derecede düştü.

Bingöl Solhan Spor, Brezilyalı smaçör Wilian Gabriel ile anlaştı

Bingöl'ün voleybol temsilcisi Bingöl Solhan Spor, smaçör Wilian Gabriel ile anlaştığını duyurdu.

Sıcaklıkların düştüğü Elazığ'ı sis teslim aldı

Elazığ'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis, tarihi Harput Mahallesi ve kent genelini etkisi altına aldı. Sisten dolayı Harput Mahallesi görünmez hale geldi.