Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sonbahar bitti, geride manzarası kaldı

Sonbahar mevsiminin bitmesinin ardından bazı vatandaşlar fotoğraf çekmek için Sur ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Hevsel Bahçeleri yakınındaki millet bahçesinde manzaranın tadını çıkarıp fotoğraf çekti.

Malatya'da öğrenciler için 'Askıda Fotokopi' kampanyası

Malatya'da 'Askıda Ekmek' projesinin ardından bir kırtasiye esnafı tarafından başlatılan 'Askıda Fotokopi' uygulaması ile öğrenciler ücretsiz olarak ders notlarını hazırlayabilecek.

Aile hekimlerinden '7'den 70'e aşılan hayata bağlan' kampanyası

Korona virüse karşı en büyük silah olan aşılamada, Malatya'daki aşılama oranının artması adına aile hekimleri tarafından '7'den 70'e Aşılan Hayata Bağlan' kampanyası başlatıldı.

Malatya'da esrar ele geçirildi

Malatya'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda pencere PVC'leri arasına gizlenmiş 69 paket halinde 12 kilo 550 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Bingöl'de 3 odalı sığınakta çok sayıda patlayıcı ele geçirildi

Bingöl'de jandarma tarafından yürütülen Eren Kış-6 operasyonları kapsamında Genç ilçesi kırsalında 3 odalı bir sığınakta bölücü terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Elazığ'da uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

Elazığ'da polisin yaptığı çalışmada, uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Doğa yürüyüşü ile tanıtım

Malatya'nın Kale İlçesi'nde bir grup öğretmen doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Gümrük kaçağı kol saatleri ile yakalanan şahıs sınır dışı edildi

Malatya'da 97 adet değişik marka ve modelde gümrük kaçağı kol saati ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıs, işlemlerinin ardından sınırdışı edildi.

Zorunlu kış lastiği uygulaması başladı, oto lastikçilerde yoğunluk arttı

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de bugün itibariyle zorunlu kış lastiği uygulaması başladı. Uygulamanın başlamasıyla kentteki birçok oto lastikçe yoğunluk artarken, araç sahiplerinin en çok çıkma lastiklere rağbet gösterdiği öğrenildi.

Bingöl'de otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

Bingöl'de otomobilin çarptığı yaşlı adam, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da yoğun sis gecede devam etti

Diyarbakır'da 4 gündür devam eden yoğun sis gecede sürerken, trafikte aksamalara sebep oldu. Pandemi nedeniyle 2 yıldır halı sahada maç keyfine ara veren vatandaşların ise yoğun sis altında maç keyfi yaptığı görüldü.

Silvan'da etkili olan sis trafiği durma noktasına getirdi

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde etkili olan sis, trafiği olumsuz yönde etkiledi.

Polisten vatandaşlara 'soba zehirlenmelerine' karşı uyarı

Elazığ'da polis ekipleri, evlerinde ziyaret ettiği vatandaşlara sobadan sızan karbonmonoksit gazıyla zehirlenmelere karşı uyarılarda bulundu.

Deprem konutlarının etrafı yeşillendirilmeye başladı

Malatya'nın Kale İlçesi'nde yaptırılan deprem konutlarının etrafı yeşillendirilmeye başladı. Bent Mahallesi'ndeki deprem konutlarında yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Prof. Dr. Burcu Özcan, TÜBİTAK ödülüne layık görüldü

Fırat Üniversitesi (FÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burcu Özcan, TÜBİTAK teşvik ödülüne layık görüldü.

'Aşı olmadığım için pişmanım'

Tunceli'de korona virüse (Covid-19) yakalanan ve 10 günün sonunda oksijen cihazı ile hastaneden taburcu olan Yoldaş Yiğit, Aşı olmadığım için pişmanım. Adeta ölümün kıyısından döndüm. Hastaneden çıktıktan sonra arkadaşlarımı aşı olmaları konusunda ikna ettim dedi.