Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

DÜ'de Yunus Emre ve Hacı Bektaş Veli anıldı

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan genelge ile Yunus Emre ve Hacı Bektaş Veli, 2021 yılı UNESCO tarafından anma ve kutlama yılı arasına alınmasıyla Dicle Üniversitesi'nde (DÜ) düzenlenen etkinlikle anıldı.

HDP milletvekilinin dağa götürülen çocukla fotoğrafı ortaya çıktı

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde olan Çetinkaya ailesinden abla Zekiye Bozdağ, kardeşi Süleyman Çetinkaya'nın HDP'li Milletvekili Garo Paylan ile fotoğrafları ortaya çıkarttı. Abla Bozdağ, 'Garo Paylan, benim kardeşimi kandırdı. Hediye paketi gibi süsleyip onu kandırarak dağa göndermiş' dedi.

Diyarbakır'da 7 günde 676 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca son 7 içerisinde düzenlenen operasyonda 676 kilo toz esrar ele geçirildi.

Milletvekili Kahtalı'dan ekonomi açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, ekonomiyle ilgili yaptığı açıklamada, dünya genelinde ekonomik dalgalanma yaşandığını ifade ederek, 'Petrol fiyatları 40 dolardan 90 dolara çıktı. Biz petrolü dışarıdan alıyoruz. Biz bu fiyat artışını vatandaşımıza yansıtmamak için üzerindeki ÖTV'nin tamamını kaldırdık. Bu dönemde devletimiz gerçekten çok çaba sarf ediyor' dedi.

Gasptan 1 tutuklama

Malatya'da bir kişiyi alacak verecek meselesi nedeniyle gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Atabey, Türkiye Şampiyonu olarak Malatya'ya döndü

Malatyalı sporcu Oğuzhan Atabey Türkiye Şampiyonu olarak Malatya'ya döndü.

Doğalgaz paniği

Malatya'da altyapı çalışması sırasında hasar verilen doğal gaz hattı paniğe neden oldu. Bölgede yaşanan gerginlik görevlilerin vanayı kapatması ile son buldu.

Elazığ Belediyesi'nden gönülleri ısıtan etkinlik

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vize haftası nedeniyle yoğun bir çalışma dönemi içerisinde bulunan gençlere sıcak çorba ikramında bulundu ve 8 GB internet kartı hediye etti.

Diyarbakır'da '5'i Bir Yerde Karma Resim Sergisi' açıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 5 kız kardeşin '5'i Bir Yerde' karma sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

Sağlık kuruluşlarında grip yoğunluğu

Bingöl'de son 1 aydır üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvuran hasta sayısı dikkat çekerken, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doktor Azize Sezin Şeyhanoğlu, grip hastalığı konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu'ndan asgari ücret açıklaması

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu asgari ücret açıklamasında, 'İşvereni ve işçiyi koruyan, enflasyon ile erimeyen, işverene vergi yükü oluşturmayan bir asgari ücret bekliyoruz' dedi.

Başkan Güder'den spora ve sporculara tam destek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde mücadele eden ve 2021-22 sezonuna Karakavakspor galibiyeti başlayan Battalgazi Belediyespor'da forma giyen futbolcular ve teknik ekip ile bir araya geldi.

Şehit annesinden duygulandıran paylaşım

Mardin'in Derik ilçesinde 6 yıl önce yürütülen hendek operasyonlarında şehit olan Elazığlı jandarma uzman çavuş Sezer Aydemir'in annesinin, oğlunun şehadet yıl dönümünde okuduğu şiir dinleyenleri duygulandırdı.

Elazığ Gençlik Spor, teniste 3. oldu

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Takımı, Batman'daki Tenis Şampiyonası'nda 3. oldu.

Elazığ'da yaban hayatı ve kaçak avcılar, fotokapanlarla tespit ediliyor

Elazığ'da yaban hayatının takibi için kurulan foto kapanlar ile yaban hayvanları doğal yaşamlarında kayıt altına alınırken aynı zamanda kaçak avcılarda tespit ediliyor.

HDP'li Garo Paylan ile fotoğraf çektiren çocuk 5 ay sonra dağa kaçırıldı

Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeti tutun Süleyman Çetinkaya'nın ablasının, kardeşinin HDP'li Garo Paylan ile fotoğraf çektirdikten 5 ay sonra PKK'ya teslim edildiğine dair fotoğrafa ulaştığı ortaya çıktı.