Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Üniversite çiftçi buluşması

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri, Üniversite-Çiftçi buluşması kapsamında bir şirketin desteğiyle 'Kayısı Yetiştiriciliğinde Gelişmeler' konulu toplantıda bir araya geldiler.

AK Parti'li Aydın'dan Kılıçdaroğlu'na tokat gibi cevap:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme açıklamasına sert tepki gösterdi. Başkan Aydın, geçmişten bu güne yansıyan gündemleri örnek göstererek, 'Kürtlerin çekmiş olduğu bütün ızdıraplar geçmişteki yapılan bütün politikaların anasıdır. CHP zihniyeti, gelip bu topraklarda helalleşmesini bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. Yüzünüz varsa buyurun helalleşin' dedi.

Milletvekili Tüfenkci, gençlerle bir araya geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Partili gençlerle bir araya geldiği toplantıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Battalgazi'deki yatırımlara tam not

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından oluşturulan Özel Sera Alanı, Çim Rulo Tesisleri, yapımı devam eden Gül Bahçesi Proje alanlarını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile birlikte gezen Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, ilçede yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu aktardı.

Şoförlere kış lastiği uyarısı

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada ticari araçlarda kış lastiği uyarısında bulunurken, karara uymayanlara 2021 yılı için 846 TL ceza kesileceğini bildirdi.

Diyarbakırlı genç golcü performansıyla göz kamaştırıyor

Türkiye U-19 Gelişim Ligi'nde mücadele eden Demir Grup Sivasspor'un formasını giyen Diyarbakırlı Halit Çokyaşar, başarılı performansı ve golleriyle gelecek için umut veriyor.

Başkan Şerifoğulları, 'Kültürel ve sosyal faaliyetler alanında da çok ciddi çalışmalara imza atıyoruz'

Elazığ Belediyesi olarak kültürel ve sosyal faaliyetler alanında da çok ciddi çalışmalara imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ' Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizin her alanında altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, sosyal belediyecilik anlamında şehrimize değer katabilmenin gayreti içerisindeyiz dedi.

Malatya'da tombala baskını: 15 kişiye işlem yapıldı

Malatya'da polis tombbacılara baskın düzenledi. Operasyonda ekipler 15 kişiyi işlem yapıldı.

Elazığlı sporcu, Tayland yolcusu

Tayland'da düzenlenecek olan Büyükler U23 Muay Thai Şampiyonası'na katılacak Elazığlı sporcu Ahsen Duran, Elazığ Gençlik ve Spor il Müdürü Abdulsamet Eren'i ziyaret etti.

TÜBİTAK Başkanı Mandal, akademisyen ve öğrenciler ile bir araya geldi

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Fırat Üniversitesi (FÜ) akademisyen ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Elazığ'da mazgal hırsızları yakalandı

Elazığ'da mazgal çalan 2 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Başhekim Doç. Dr. Asena müjdeyi verdi:

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Asena, 'Kemik iliği nakillerinin' Diyarbakır'da yapılacağı müjdesini verdi.

Yeşilyurt'ta drone eğitimleri başladı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Yeşilyurt Mesleki Eğitim ve Yaşam Merkezinde 15 yaş ve üstü vatandaşlara yönelik düzenlenen İHA 0-İHA 1 Drone Ticari Pilot Sertifika Eğitim Kursu pratik eğitimleri başladı.

Tarihi surlarda sis manzaraları

Diyarbakır'da sabah saatlerinde başlayan sis saat 11.00 gibi şehir merkezinin bir kısmını da etkisi altına aldı. Birkaç gündür devam edem sis görüş mesafesini yer yer 10 metreye kadar düşürürken, kentte etkili olan sisle birlikte tarihi surlar da sis içinde kayboldu.

TUBİTAK Başkanı Mandal, Rektör Göktaş ile bir araya geldi

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı ziyaret etti.

Ali Emiri Bilgi Evi'nde çalışmalar sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesinde çocukların eğitimlerine destek olmak için inşa ettiği Ali Emiri Bilgi evinde çalışmalar devam ediyor.